Seiska julkaisi salakuvat – Tuomas Enbuske ja kokoomuksen erityisavustaja selättivät suhdekriisin?


Toimittaja ja mediapersoona Tuomas Enbuske, 44, vahvisti maaliskuussa somessa olevansa rakastunut kokoomuksen puoluejohdon erityisavustaja Katri Manniseen, 32.

Seiskan mukaan monet epäilivät kuitenkin parisuhteen hiljattain päättyneen, kun molemmat poistivat yhteiskuvansa Instagram-tileiltään. Jos ongelmia on mahdollisesti ollut, ilmeisesti ne on selätetty, sillä Seiska julkaisi nyt salakuvia hyväntuulisesti yhdessä näyttäytyneestä parista.

Kuvissa toisilleen hymyilevät Enbuske ja Manninen ovat viikonloppuna katselemassa puolustusvoimien lippujuhlan paraatia Helsingissä. Seiskan mukaan pari näytti viihtyvän hyvin yhdessä.

Enbusken parisuhdekiemurat ovat nousseet otsikoihin monesti viime vuosien aikana, varsinkin myrskyisä suhde missikaunotar Eveliina Tikan, 26, kanssa. Tikka teki Enbuskea vastaan rikosilmoituksen pahoinpitelystä, mutta rikosprosessi päättyi lopulta sovintoon.

Tuomas Enbuske on juontanut muun muassa Hyppönen-Enbuske Experience sekä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmia. Nykyään hän toimii kolumnistina sekä podcast-juontajana. Enbuskella on aiemmasta avoliitosta kaksi lasta, tytär ja poika.

Kokoomuksen puoluehallitus nimitti sosionomi (AMK) Katri Mannisen puoluejohdon erityisavustajaksi syksyllä 2021. Manninen siirtyi tehtävään akavalaisesta Insinööriliitosta, jossa hän toimi yhteiskuntavaikuttamisen johtavana asiantuntijana.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT