Seiska: Maisa Torppa sai potkut – Torppa eri mieltä: ”Nyt oikeasti loppuu toi valehtelu!!!”


Seiska ja kohukaunotar Maisa Torppa, 29, ovat olleet tukkanuottasilla 2019 alkusyksystä lähtien, kun lehti paljasti Torpan salasuhteen hänen ollessaan kihloissa Jari-Matti Latvalan kanssa. Kohut ovat jatkuneet otsikosta toiseen ja myös tutkintapyyntöjä on tehty niin Torpasta kuin hänen ystävistään.

Nyt Seiska uutisoi, että Torppa on saanut potkut lentoemännän työstään. Torppa kiistää väitteen jyrkästi.

Torppa julkaisi marraskuussa Instagramissa alla olevan kuvan, jossa hän kertoi olevansa ylpeä vastavalmistunut purseri.

https://www.instagram.com/p/CHhpeE-j3IL/

Seiska väittää saamiensa tietojen perusteella, että Torppa ei olisi koskaan valmistunutkaan purseriksi. Sisäpiirilähde kertoi Seiskalle, että Torpan kurssi keskeytyi ”käytökseen liittyneiden ongelmien vuoksi”.

Seiska myös uutisoi, että Torpan työsuhde lentoemäntänä on purettu maaliskuun alussa. Lehden mukaan potkujen syynä oli ”Maisan laiminlyönti toimittaa vaadittu todistus, että hän kelpaa ilma-aluksen henkilökuntaan muun muassa turvallisuuden osalta. Työnantaja oli vaadittua todistusta pyytänyt useaan kertaan”.

Seiskan mukaan potkuihin vaikutti myös se, että ”negatiivinen julkisuus ei ollut Maisan työnantajalle mieleen”.

Seiskan mukaan Traficomin liikennelääketieteen osastolta on vastattu lehden tiedusteluun, että Torpan matkustamomiehistön terveydentilatodistus ei ole voimassa. Seiskan mukaan raskaus ei ole terveydentilatodistuksen päättymisen syy.

Seiska ei tavoittanut Torppaa kommentoimaan asiaa, mutta hän kiistää väitteet Instagram-tilillään tulikivenkatkuisessa päivityksessä.

– NYT RIITTÄÄ!!!! Nyt oikeesti riittää. Kuulin äsken Seiska lehden väittävän mun saaneen potkut lentoemännän työstä. Jännä, että minä itse en tiennyt tälläisestä. Nyt oikeasti loppuu toi Seiskan valehtelu!!! Tämä on aivan päätöntä!!! Mä olen joutunut nyt monta kuukautta seuraamaan vierestä, kun he kirjoittavat asioita joista sanaakaan ei pidä paikkansa. Tämä tuli taas aivan puskista, koska mua ei ole yksikään toimittaja yrittänyt tavoittaa. Mulla on myös oikeusturva ja musta valheiden levittäminen on rikos! Nyt loppuu tämä valehtelu!!!!

Torpan seuraajat ovat asiasta tyrmistyneitä ja eräs heistä ihmetteli Traficomilta saatua tietoa.

– Voiko Traficom jakaa henkilöistä tietoja tuolla tavalla…?

– En usko. Asianajaja selvittää mitä tämä juttu on, Torppa vastasi.

Alla Maisa Torpan julkaisema musta kuva, jonka tekstissä hän kiistää jyrkästi Seiskan väitteet.

https://www.instagram.com/p/CNEaVC4jc9U/

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT