Seiska: Sanna Kiiski laihtui 20 kiloa 2 kuukaudessa – katso kuvalinkki upeasta muodonmuutoksesta!


Toimittaja Sanna Kiiski on kamppaillut ylipainonsa kanssa pitkään. Hän osallistui myös Olet mitä syöt -ohjelmaan. Lukuisat laihdutusyritykset eivät kuitenkaan tuottaneet haluttuja tuloksia.

Perusteellisen harkinnan jälkeen Kiiski päätti mennä viime joulukuussa vatsalaukun kavennusleikkaukseen. Sen jälkeen muutosta onkin tapahtunut rytinällä. Kiiski on laihtunut reilussa kahdessa kuukaudessa peräti 20 kiloa.

– Toiveeni ja odotukseni ovat täyttyneet tai jopa ylittyneet. Oloni on selkeästi muuttunut paremmaksi, ja toki painokin on tippunut, iloinen nainen kertoo Seiskalle.

Leikkauksen jälkeen Kiiski söi pääasiassa sosemaista ruokaa. Sittemmin myös kiinteät ateriat ovat palanneet ruokalistalle.

– Ruokavalioni on muuttunut, koska yksinkertaisesti vatsalaukkuuni ei kavennuksen seurauksena mahdu yhtä paljon. Huomaan, ettei minulla ole samalla tavalla nälkä kuin ennen operaatiota. Joitain raskaita ruokia ei edes tee mieli. Olen jättänyt kokonaan pois limsat ja karkit.

Kiiski kertoo haluavansa oppia oikeanlaisen tavan syödä ja opettaa sen myös lapsilleen. Hän ei aio asettaa itselleen mitään tarkkoja rajoituksia, vaan syödä kaikkea kohtuudella.

Katsoa upeat kuvat muodonmuutoksesta Seiskasta.

SUOSITUIMMAT