Seiska: Vesa Keskinen teki huippukaupat pilkkahintaan


Kesäkuussa Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen, 56, istui kokouksessa, kun sai eräältä tavarantoimittajalta yllättävän puhelun.

-Tämä tavarantoimittajani kertoi, että Helsingin Hakaniemen kauppahallin väistötilat olisivat tulossa myyntiin. Ja että ne kannattaisi ostaa, vaikka hinta olisi miljoona euroa, Vesa kertoo asiasta Seiskalle.

Vesa toimi nopeasti ja sai ostettua väistötilat itselleen 440 000 euron hintaan. Hänen tietojensa mukaan nämä väistötilat maksoivat Helsingin kaupungille lähes kuusi miljoonaa euroa vuonna 2018, kun ne valmistuivat.

-Hintaan kuului vieläpä rakennuksen purkaminen. Se pistettiin pieniksi palasiksi kuin Lego-palikat ikään, jotta se voitiin siirtää 320 kilometriä Helsingistä Tuuriin. Kyläkauppa maksoi kuljetuksen, johon riitti 50 rekkalastillista, Vesa toteaa.

Ison kuljetusoperaation lisäksi rakennelman kokoamisesta ja pienistä parantelutöistä tuli lisälaskua.

-Silti kauppahalli maksoi kaikkineen vain noin viidesosan siitä, mitä Helsingin kaupunki siitä aikoinaan maksoi. Näkisin, että tein kohtuullisen hyvät kaupat, Vesa vielä kertoo.

Myymäläkäyttöön tuleva rakennelma on jo pystyssä, mutta se ei ole valmis vielä. Vesa arvioi, että pääsiäiseen mennessä uuden Muotioutletin ovet avataan.

Lähde: Seiska

Lue myös: Vesa Keskinen kauppaa omaisuuttaan netissä – katso kuvat

SUOSITUIMMAT