Sofia Bélorf avautuu ensimmäistä kertaa erostaan Stefusta Seiskassa: ”Kuin räjähdysherkkä ilotulite”


Sofia Bélorf muutti pari viikkoa sitten pois hänen ja Stefan Thermanin yhteisestä kodista. Lähtö muuttui farssiksi, kun Stefu riehaantui siihen malliin, että paikalle tarvittiin kolme poliisipartiota.

Voi lukea aiemman juttumme välikohtauksesta täältä.

Nyt Sofia on avautunut ensimmäistä kertaa erosta Seiskalle antamassaan haastattelussa. Hän paljastaa, ettei yhteisestä kodista lähteminen ollut hetken mielijohde. Kaunotar oli etsinyt sopivaa asuntoa kevään ajan.

Sofia kertoo vaikeiden ihmissuhteiden ajaneen hänet terapiaan. Stefun lisäksi hänen ex-avomiehiinsä kuuluu Niko Ranta-aho, joka istuu parhaillaan pitkää linnatuomiota huumerikoksista.

– Kaksi viimeisintä miestäni ovat olleet erittäin värikkäitä. Sekä Nikoa että Stefua yhdistää kiltteys. Samaan aikaan he ovat olleet aika räjähdysalttiita tapauksia. Stefusta voi sanoa, että hän on kuin räjähdysherkkä ilotulite. Mielialat vaihtuvat todella nopeasti, Sofia muotoilee Seiskalle.

Hän kertoo oivaltaneensa terapiassa, minkälaisia luonteenpiirteitä hänellä on ja miten ne vaikuttavat parisuhteisiin.

– Saatan kärsiä kumppanin ongelmista enemmän kuin omistani, ja se vaikuttaa henkiseen jaksamiseeni. Tulin siihen pisteeseen, että nyt minun oli laitettava oma elämäni etusijalle.

SUOSITUIMMAT