Sofia Belórf tunnelmoi vuoden ensimmäistä viikkoa – julkaisi upeita kuvia


Sofia Belórf on pitänyt somehiljaisuutta hänelle epätyypillisen kauan, sillä tavallisesti tilapäivityksiä nähdään kaunottaren sometilillä lähes päivittäin.

Moi, vuoden 2023 ensimmäinen viikko. Olen nautiskellut elämästä ja lomasta ilman päivityksiä, ja se on ollut 💝❤️. Tässä muutamia juhlallisia hetkiä lomapäiviltäni (Voi kun voisikin lisätä julkaisuun enemmän kuin kymmenen kuvaa). Muut muistot pidän itselläni, Sofia kirjoittaa englanniksi tuoreimman kuvansa yhteydessä.

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin iloisissa merkeissä.

Julkaisussaan Sofia poseeraa näyttävässä, kurveja korostavassa mekossa, ja mukana on muun muassa otoksia ja videoita erilaista ruoista ja juomista. Viimeisessä kuvassa on Louise Kaufmannin mietelause tulevalle vuodelle: ”Vuonna 2023 toivon, että sinulla on aikaa olla onnellinen, ei pelkästään vahva”.

Lisää kuvia näet klikkaamalla nuolta.

Herkkuhetkiä on siis riittänyt, jonka myötä Sofia on päättänyt yhden asian.

– Olen syönyt niin paljon uskomattomia kotiruokia, että minun pitää tosissani aloittaa dieetti mahtuakseni muutaman viikon päästä gaalamekkooni, hän kertoo.

Mainittu gaalailta voisi olla esimerkiksi Venla-gaala, joka järjestetään 20.1.2023.

Alla kuva Belórfin viimevuotisesta gaala-asusta.

Joulukuun aikana Sofia päätyi otsikoihin suudeltuaan helliä suudemia mysteerimiehen kanssa tukholmalaisessa ravintolassa. Myöhemmin uutisoimme, kun miehen henkilöllisyys paljastui.

Lähde ja kuvat: Instagram / Sofia Belórf

SUOSITUIMMAT