Sointu Borg kertoi vaativista TTK-treeneistä: ”Tunnetilat on seilannu…”


Muutama päivä sitten yrittäjä Sointu Borg, 31, teki sometililleen postauksen, jossa kertoi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman treeneistä:

-Kolme päivää reeniä takana ja kertaakaan en oo viä porannu! Tosin viä kerkee. Rehellisyyden nimissä tunnetilat on seilannu innostuksen, ilon, euforian, onnistumisen, turhautumisen, kauhun ja jännityksen välimaastossa. Jos joku on selvää niin se, että reenata saa niin vaan penteleesti, meinaan näin muita vierestä seuraten taso on korkeella. Eikä oo ees värikynää mukana. Treenattava on aivan himona, mikäli ei halua lentää heti kättelyssä niskapersotteella pihalle.

-Plus se on tullu selväks, että moni asia, mikä näyttää omaan silmään suht helpolta, onkin teknisesti haastavaa ja työn takana saada ajettua aivoihin sisään. Tanssikengätkin on aika elämys kuulkaa!

-Pakko sanoo kuitenkin, että parista oon todella tyytyväinen. Jännitin nimenomaan tanssiparia ja tekemisen dynamiikkaa paljon ennen kun tavattiin Henri Tannerin kanssa. Henkan seurassa läppä lentää ja reenaaminen tuntuu luontevalta. Ei tarvii jännittää ja ollaan molemmat suorapuheisia. Toisin sanoen kommunikaatio pelittää ja uskallan sanottaa keloja ääneen, varsinkin jos meinaa aivojen ylikuormitustila iskee kesken kaikenmaailman pyörähdyksiä. Joka päivä on ollu hyvä ja luottavainen fiilis tän herran valmennuksessa. Meillä on hauskaa keskenään.

Tsekkaa päivitys alta tai Instagramista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

SUOSITUIMMAT