Sointu Borg kertoo kirjassaan heränneensä tv:stä tutun miehen kähmintään


Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borg, 30, julkaisi viime syksynä Röyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset vitut -kirjan. Silloin teos tuli vain äänikirjana, mutta nyt kirja julkaistaan fyysisenä versiona ja siihen on lisätty kertomuksia.

Sointu kertoo muun muassa kirjassa tapauksesta, kun hän oli nukkumassa ja televisiosta tuttu mies alkoi kähmimään häntä.

– Kerran yökerhossa eräs televisiosta tuttu jantteri huitoi minut pöytäänsä silmät innostuksesta soikeana. ”Sointu! Tule istumaan tähän meidän pöytään. Tunnetteko te Soinnun? Vitsi tää on ihan mahtava muija!”

– Muistan edelleen elävästi, kuinka olin joitakin vuosia aiemmin ollut Levillä emännöintikeikalla, jolla hän oli vieraana. Heräsin aamulla keikan henkilökuntamajoituksessa siihen, että minua kähmitään.

Sointu kertoo, että mies oli hiippaillut majoitukseen ilman lupaa ja laittoi kätensä hänen paidan alle. Tilanne päättyi, kun hätääntynyt Sointu hääti miehen matkoihinsa. Jälkeenpäin Sointua on kaduttanut, ettei hän tehnyt rikosilmoitusta tapauksesta.

SUOSITUIMMAT