Sorjonen-elokuva tullaan näkemään ympäri maailmaa – katso traileri


Supersuositusta Sorjonen-sarjasta on tehty ensimmäinen elokuvaversio. Muraalimurhat-nimeä kantava tuotos saa ensi-iltansa 27. lokakuuta. Pääosan näyttelijä Ville Virtanen kuvailee, että elokuvan kuvaukset antavat paremmat mahdollisuudet rooliin panostamiseen kuin televisiosarjan tekeminen.

– Olen otettu, että pääsin jatkamaan Kari Sorjosen tarinaa vielä elokuvan verran. Paremmat tuotannolliset resurssit ja aika auttoivat keskittymään Sorjoseen ja syventämään hahmoa entisestään. Jännityksellä odotan katsojien reaktioita ja toivon, että Sorjonen onnistuu jälleen kerran viihdyttämään ja herättämään ajatuksia, tällä kertaa valkokankailla.

Sorjonen-sarja on saanut valtavan suosion myös Suomen rajojen ulkopuolella. Elokuvan esittämisestä onkin jo tehty ennätyksellinen määrä sopimuksia.

– Sorjosen (Bordertown) suosio on ollut iloksemme niin suurta kotimaassa ja maailmanlaajuisesti, että halusimme tuottaa ison elokuvatarinan isolla kankaalla. Sorjonen: Muraalimurhat on tiettävästi ainoa kotimainen elokuva, joka tullaan esittämään kaikkialla maailmassa USA:sta Australiaan, siitä meillä on jo sopimukset olemassa, tuottaja Matti Halonen Fisher Kingistä kertoo.

Elokuva pohjautuu Miikko Oikkosen luomaan Sorjonen-konseptiin ja sen ohjaa Juuso Syrjä. Katso uunituore traileri alta.

SUOSITUIMMAT