Suomalaisnainen erehtyi ottamaan väärän pullon ja suihkutti hiuksiinsa lakan asemasta jotain aivan muuta – ”Pito oli todellakin kohdillaan”


Naisen tarkoitus oli saada kampaus kestämään ja lopputulos oli samansuuntainen kuin hiuslakkaa käytettäessä. Erehdyksen myötä hiukset saivat kuitenkin hieman liian jämäkkää hoitoa.

Sosiaaliseen mediaan jaetussa tarinassa Hanna Pitkänen, 44, kertoo vierailleensa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Matkalle oli varattu kauneudenhoitotarvikkeita, kuten pieni hiuslakkapullo.

– Varmuuden vuoksi nappasin mukaani myös suihkutettavaa laastaria, sillä ikinä ei tiedä, mitä reissussa sattuu, Hanna kertoo.

Hanna oli perjantaiaamuna aikeissa mennä Tangoklubin tilaisuuteen, joka alkoi jo kello 12.00. Hiustenlaittoon ei ollut juurikaan aikaa, joten nuttura toimi hyvänä vaihtoehtona. Harmikseen Hanna oli ottanut laukustaan juurikin suihkutettavaa laastaria sisältävän pullon ja suihkuttanut sitä hiuksiinsa.

Vahinko paljastui kummallisen hajun myötä, sillä hiuslakassa oli hajusteeton.

– Sulla oli 50% mahdollisuus ottaa sieltä matkalaukusta oikea pullo, niin mites siinä sitten kävikään? Ilmankos haju oli niin outo. Päätin olla ihan hiljaa ja otin lakkapullon ja viimeistelin lopputuloksen sillä. Ystävä, jonka kanssa reissussa oltiin, oli vain ihmetellyt outoa hajua, tuli kuulemma jotenkin vain lapsuus mieleen, Hanna kommentoi ”Ei mennyt niinku Strömsössä” -ryhmässä Facebookissa.

Tarinan lukeneet ihmiset sekä ihmettelivät, että myös hupailivat tapahtuneella asialla.

– Mulle tätä! Mulla ei pidä mikään lakka, kertoo Päivi.

– Enpä ole kuullutkaan suihkutettavasta laastarista, toteaa Heidi ja saa aikaan keskustelua suihkutettavan laastarin kätevyydestä pikkunaarmuja paikattaessa.

– Ennakointia, laastari valmiina jos reissussa olisi tullut pipi päähän, naurattaa Irma lukijoita.

Hanna kommentoi tapausta vielä myöhemmin viestiketjussa.

– Pito oli todellakin kohdillaan! Kun yöllä lähdettiin tangoilta pois, sateli vettä ja kampaus kesti jopa vesisateen. Harmi ettei tuullut, niin tuulen kestävyys jäi testaamatta. Mutta sateessa pysyy!

Loppujen lopuksi laastari antoi periksi, kun Hanna pesi hiuksensa kaikkiaan kolme kertaa.

Lähde: Facebook
Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT