Surullinen uutinen Olli Hermanin perheeltä


Reckless Love -yhtyeen laulajan Olli Hermanin, 39, puoliso Tytti kertoi ikävän uutisen, nimittäin heidän perheen kissa on kuollut.

Tytti teki asiasta somepäivityksen, jossa oli kuva kissasta ja hän kirjoitti sen yhteyteen hellyttävästi:

”Rakas Kingi. En ole kirjoittanut tätä aikaisemmin, koska en ole pystynyt. Tyhjä paikka sohvalla iltaisin, kameranrullassa vastaan tuleva kuva, katsahdus keittiön ovelle missä aina istuit. Kyyneleet täyttävät silmät edelleen ja yritän olla ajattelematta ettei ikävä kasvaisi enempää. Me oltiin parhaat kaverit yhdeksän vuotta. Olit mun pieni terapeutti, elämäni isoimmat käännekohdat kävit läpi mukanani ja aina kerroin kaiken sulle. Istuit hiljaa vieressä ja kuuntelit.”

NYT HUIPPUEDULLISESTI TOPPAVAATTEET SUOMALAISESTA LUOTETTAVASTA VERKKOKAUPASTA! ALENNUKSET JOPA -70%. TUTUSTU JA IHASTU!

”Oikea nimesi oli Willicon Help Me Obi-Wan ja olit mun Star Wars kissa. Pampam. En ikinä vaihtanut sun kutsumanimeä koska ajattelin heti et jos joku on saanut nimekseen
”Pampam” niin ei sitä voi vaihtaa. Olit myös myös Pasu, Patti, Fazerin Patucat, Savikuono, Pöhkörossu, Kiki, King Paa, Pample, Kuningas Pampam, Hellätassu, Postipaa ja Pentti Hilkuri.”

”Olit suuri persoona. Hait postia ja osasit kiivetä tikapuita. Olit aika määräilevä tyyppi. Meillä oli ihana elämä yhdessä. Kun lähdit kissojen taivaaseen, mulle sanottiin että lähdit koska tehtäväsi oli tehty, täytetty. Katsoit että vauva saapuu maailmaan, että me ollaan turvassa. Puoli vuotta vahdit vauvaa, totesit että hyvinhän se sujuu ja lähdit. Meillä kaikilla on ikävä sua. Hei sitten Pampam, kunnes tavataan.”

Katso postaus alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT