Tanssii Tähtien Kanssa: Tänään yllättävät Mikael Gabriel ja Waltteri Torikka

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa on jälleen tänään edessä jännittävä ilta, kun tanssiparketilta häädetään illan lopuksi kisan kolmas putoaja, kirkkoherra Kari Kanala sekä nyrkkeilijä Elina Gustafsson. Viime viikolla pudotettu Gustafsson aiheutti pienimuotoisen kohun sanomalla, ettei maailma ollut vielä valmis naisparin kilpailulle. Kommentti herätti kritiikkiä ja kansa tulistui ja perusteli pudotusta heikolla esityksellä, ei Gustafssonin naispariudella.

Tämän illan tanssissa kannattaa seurata erityisesti kahden muusikon esityksiä, sillä kisassa isoja kehitysaskeleita ottaneet Waltteri Torikka ja Mikael Gabriel näyttävät varmasti tänään kaapin paikan kisassa.

Oopperalaulaja Waltteri Torikan asetelmat nousivat jo viime viikon tanssin jälkeen ja tällä viikolla mies kertoi MTV3:n haastattelussa päässeensä treeneissä ja tanssissa eteenpäin.

– Meille tapahtui loppuviikosta sellainen, että juttelimme paljon perjantaina ja joku siellä aukesi, Torikan tanssipari Kia Lehmuskoski kertoi ennen illan tansseja MTV3:n haastattelussa.

Räppäri Mikael Gabriel on myös parantanut tanssiaan reippaasti alkuajoista ja uskallammekin ennustaa miehen menevän kisassa vielä pitkälle. Viime sunnuntaina tuomarit kehuivat vuolain sanankääntein räppärin kehitystä.

– Kahden viikon takaiseen valssiin nähtynä tuntui, että parketilla oli ihan eri mies, Helena Ahti-Hallberg kehui nuorta rap-taiteilijaa.

Vedonlyöjien silmissä kisan voittajasuosikki on edelleen Krista Siegfrieds kertoimella 1.80 ja kakkosena tulee Ernest Lawson kertoimella 2.90. Selvästi Kristan ja Ernestin takana tulee kisan kolmas suosikki Waltteri Torikka kertoimella 8.00.

Kisan häntäpäässä ovat edelleen Aki Riihilahti ja Jenni Poikelus, molemmat kertoimella 50.00. Kertoimien valossa Aki tai Jenni ovat potentiaalisia putoajia, mutta kuten viime sunnuntai osoitti, mikään ei ole varmaa ennen kuin äänestystulokset on kokonaan laskettu.

Kaikki Coolbetin TTK-kertoimet täällä

SUOSITUIMMAT

Onko Krista Siegfridsin lähes varma voitto Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa vaakalaudalla – syynä tämä mies

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailu menee viikko viikolta eteenpäin ja tähtitanssijoiden taidot vain paranevat. Kisan ykköspaikkaa on pitkään pitänyt laulaja Krista Siegfrieds, mutta...

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen kertoivat viimein totuuden suhteestaan

Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen suhteen tilasta on spekuloitu viime viikot. Pariskunnan uutisoitiin jo eronneen, mutta heidän yhteinen ajanviettonsa antoi syytä epäillä,...

Seiska: Tarja Smuran mukaan Renny Harlin valehtelee – pussilakanoistakin tuli lasku

Hiljattain ilmestyneessä Renny Harlinin elämäkerrassa Ainutlaatuinen elämäni käsitellään muun muassa elokuvaohjaajan ja vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smuran eroa. Harlin väittää kirjassa,...

Maria Veitola kertoo, millainen Sanna Marin oikeasti oli kuvauksissa

Maria Veitola kertoo saaneensa paljon kyselyitä Sanna Marinin esiinnyttyä hänen Yökylässä-ohjelmassaan. Katsojat ovat pyytäneet juontajaa kertomaan, millainen pääministeri ihan oikeasti oli kuvauksissa.

Seiska: Viime vuonna menehtynyt Alexi Laiho on edelleen hautaamatta

Children of Bodomin keulahahmo Alexi Laiho menehtyi viime vuoden joulukuussa. Seiskan tietojen mukaan häntä ei ole kuitenkaan vieläkään voitu saatella haudan lepoon....

Maisa Torppa koki ison järkytyksen – rinnoista alkoi tulla verta

Maisa Torppa kertoi torstaina Instagramissa, että heidän perheensä oli viettänyt viime viikonloppuna ristiäisiä. Hän ei kuitenkaan halunnut paljastaa tyttärensä nimeä sosiaalisessa mediassa...

Playboyhin?

Alkukesästä minua kosiskeltiin kansainvälisiin Miss Europe Continental kauneuskilpailuihin ja jokin aika sitten eräs kansainvälinen manageri, joka on tehnyt yhteistyötä Playboyn kanssa lähestyi...