Tanssin avulla hyvä mieli!


Suomen suurimmat tanssiaiset, Grand Arena Ball, järjestetään Hartwall Arenalla 15.1.2022.

Hartwall Areenan areenataso muuntuu tanssiparketiksi, jolla suuren orkesterin ja usean tähtiartistin viihdyttämänä tanssimaan pääsee 3 000 vierasta. 

Illan orkesterina toimii muun muassa Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla musiikista vastaava Kaartin Soittokunta. Tanssitapahtuman tähtiesiintyjät ja juontajat julkaistaan alkusyksyn aikana.

Tapahtuman järjestää Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg yrityksensä Elevent Group Oy:n kautta.

– Korona-ajan rajoitusten tuomat haasteet ovat olleet osa arkea jo pitkään ja sen mukanaan tuomat haasteet niin talouteen kuin henkiseen hyvinvointiin ovat olleet suuret. Tanssiaiset ovat meidän tapa auttaa jaksamaan, pilkahdus jostain ihanasta siellä horisontissa näinä haastavina aikoina, kertoo Helena Ahti-Hallberg.

– Sen lisäksi, että pääsemme nauttimaan hyvästä musiikista, herkullisesta ruoasta ja toistemme seurasta, haluamme tehdä tanssilla myös hyvää. Otimme yhteyttä MIELI ry:n ja iloksemme saimme heidät mukaan tapahtumaamme ja näin voimme kerätä tapahtuman avulla rahaa mielenterveystyön hyväksi, iloitsee Helena.

– Erityisesti näinä aikoina mielenterveyden haasteet ovat olleet paljon esillä ja haluamme osaltamme olla auttamassa toimintaa, jonka avulla mahdollistetaan avun saanti hädän keskellä, ennaltaehkäisevää työtä unohtamatta.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. Järjestö on perustettu vuonna 1897, jonka perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. MIELI ry:n puheenjohtaja on europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja järjestön palveluksessa on noin 140 työntekijää sekä noin 4 000 vapaaehtoista ja yhteistyökumppaneita. MIELI ry:n jäsenistön muodostavat 55 paikallista mielenterveysseuraa ja 33 valtakunnallista järjestöä. MIELI ry tarjoaa voimaannuttavaa lyhytkestoista keskusteluapua ja tukea vaikeissa elämäntilanteissa, sekä kriiseissä. Auttamisen lähtökohtana on myötätuntoinen kohtaaminen ja apua hakevan oma kokemus avun tarpeesta. Tukea tarjotaan maksuttomasti kasvokkain henkilökohtaisesti ja ryhmissä, verkossa ja puhelimitse.

– Pitkän eristäytymisjakson jälkeen tuntuu erityisen hienolta, että nyt järjestetään tanssiaisten kaltaisia voimaannuttavia ja mielen hyvinvointia kohottavia tapahtumia. Otamme MIELI ry:nä kiitollisena vastaan tehtävämme toimia tämän kaltaisen suuren tapahtuman hyväntekeväisyyskohteena, kommentoi MIELI ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi.

Tanssiaislipun hinta on alkaen 39,00 € käsittelykuluineen. Tapahtumaan on myynnissä myös kolme erilaista VIP-pakettia ja tarjolla on myös mahdollisuus erikoishintaiseen majoitukseen Sokos Hotel Triplassa. Illallistarjoilut alkavat kello 17.00, ovet punaiselle matolle aukenevat kello 19.00 ja tanssiaiset alkavat kello 20.00. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivulla sekä myyntipisteissä. Tapahtuman pukukoodi on tumma puku ja tapahtuma on ikärajaltaan K-18. 

Grand Arena Ball -tapahtuman kotisivuilta ja sosiaalisesta mediasta FB/IG @grandarenaball löytyvät tarkemmat tiedot aikatauluista sekä esiintyjistä.

SUOSITUIMMAT