Tuomas Enbuske ja kokoomuksen erityisavustaja Katri Manninen avoimesti yhdessä – ”Elämäni rakkaus”


Pitkän linjan toimittaja ja mediapersoona Tuomas Enbuske, 44, ei enää peittele suhdettaan kokoomuksen puoluejohdon erityisavustaja Katri Manniseen, 32.

Enbuske julkaisi 20. maaliskuuta Instagramissa yhteiskuvan, jonka kuvatekstissä hän myönsi olevansa rakastunut.

– lehdessä luki, että olen rakastunut. on se myönnettävä. tässä se on: elämäni rakkaus, maailman seksikkäin ihminen ja ainoa syyni herätä aamuisin

– vasemmalla sen sijaan siskoni, ehdonalaisvahtini ja rakastelutoverini katri manninen, joka on töissä kommunisteilla, vai oliko se kokoomuksessa

Keskiviikkona Enbuske julkaisi uuden yhteiskuvan, jossa hän on ulkoilemassa Mannisen kanssa. Kuvatekstissä Enbuske ihailee taustalla näkyvää ns. silitysrautataloa.

– stadin komeimpia rakennuksia on ullanlinnassa oleva silitysrautatalo venäjän suurlähetystön vieressä. se on esikuva on new yorkin flat iron building. tuolla ylhäällä olis kiva istuskella pikkupäissään ja huudella megafonilla ohikulkijoille… mitä!?

Manninen paljasti 10. maaliskuuta Twitterissä, että hänellä on poikaystävä.

– Kiitos covid-19, että maltoit odottaa tartunnan osalta koko tämän kaksi vuotta siihen saakka, että minulla on poikaystävä joka tuo ruokaa ja Lidlistä pörröhaalarin, Manninen kirjoitti.

15. huhtikuuta Manninen teki Twitterissä julkaisun, jonka jälkeen parin seurustelusta ei ole enää epäilystäkään.

– Kun mietitte, onko @TuomasEnbuske’n capybarojen fanitus vain osa rakennettua brändiä: ei ole 😄 Nukahdin tähän näkyyn illalla, heräsin samaan aamulla. ”Kato, kato, kato!” Taas mennään uuteen eläinpäivään 😎

Tuomas Enbuske on juontanut muun muassa Hyppönen-Enbuske Experience sekä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmia. Nykyään hän toimii kolumnistina sekä podcast-juontajana. Enbuskella on aiemmasta avoliitosta kaksi lasta, tytär ja poika.

Kokoomuksen puoluehallitus nimitti sosionomi (AMK) Katri Mannisen puoluejohdon erityisavustajaksi syksyllä 2021. Manninen siirtyi tehtävään akavalaisesta Insinööriliitosta, jossa hän toimi yhteiskuntavaikuttamisen johtavana asiantuntijana.

SUOSITUIMMAT