Uniikki paljasti suurimman pokerivoittonsa – summa on viisinumeroinen!


Joulunpyhien aikaan niin tavallisilla pulliaisilla kuin julkkiksilla oli paljon ylimäärästä aikaa. Moni julkkis onkin pitkien arkipyhien saatossa antanut seuraajilleen mahdollisuuden kysellä heiltä asioita eri somealustojen kautta. Näin teki myös rap-urastaan tuttu nykyinen yrittäjä Uniikki, joka antoi Instagram-seuraajiensa kysellä häneltä, mitä sitten mieleen juolahtaakin.

Instagramin Tarinat-osioon ihmisten kysymyksiä ja hänen omia vastauksiaan jakanut räppäri paljasti muun muassa niin siviilisäätynsä kuin nykyiseen työhönsä liittyviä asioita. Lisäksi räppäri paljasti seuraajiensa iloksi myös suurimman voittosumman, minkä hän on voittanut pokerissa. Uniikki on jo vuosia kiertänyt pitkin Eurooppaa pokeripelien perässä. Uniikin paljastuksen mukaan suurin voitto, mitä hän on voittanut niin sanotuissa livepokeri-peleissä tähän mennessä on hieman yli 20 000 dollaria.

Uniikki

Voita PlayStation 5 Slim -pelikonsoli!

Nopea vilkaisu Pokerdb-palveluun paljastaa, että Uniikki on voittanut kaikkiaan hieman yli 70 000 dollaria tähänastisella pokeriurallaan. Listaus ei kuitenkaan kerro kaikkia miehen voittoja, sillä siihen ei kirjaannu niin sanotut live-pelivoitot vaan pelkästään netissä pelatut pokerit-turnaukset sekä livepokeri-turnausten tienestit.

Luultavimmin pokeria puoliammattilaisena harrastava Uniikki nähdään seuraavaksi pokeripöydissä Tallinnassa Olympic Park Casinolla, missä järjestetään 23.2. – 3.7.2024 King´s of Tallinn -pokeriturnaus. Mies on ollut pelipöydissä tuttu naama myös edellisvuosina.

SUOSITUIMMAT