Valehteliko puukkomissi Karoliina Ala-Kantti oikeudessa? Seiska sai käsiinsä mielenkiintoisen videon


Useat mediat uutisoivat parisen viikkoa sitten, että Miss Helsinki -finalistina tunnettu Karoliina Ala-Kantti joutuu vankilaan. Nainen oli yrittänyt hakea lievennystä käräjäoikeuden langettamaan tuomioon. Hovioikeus päätyi kuitenkin pitämään Ala-Kantin silloisen miesystävänsä puukotuksesta saaman linnatuomion ennallaan. Istuttavaa tuli kaksi vuotta ja kahdeksan kuukautta.

Ala-Kantti yritti oikeudessa vedota muun muassa siihen, että hän elää nykyään täysin päihteetöntä elämää. Seiska on kuitenkin saanut käsiinsä videon, joka kertoisi aivan jotain muuta. Pätkä on kuvattu marraskuussa tamperelaisessa yökerhossa.

– Videosta selviää, että ravintolassa on ollut tappelu, jonka seurauksena Ala-Kantti on poistettu ravintolasta. Sekavasti käyttäytyvä ja etäisyyteen tuijotteleva missikokelas pyytelee välillä järjestyksenvalvojilta anteeksi, ja välillä hän sättii heitä rankan loukkaavin termein, Seiska kuvailee videon tunnelmaa.

Silminnäkijän mukaan Ala-Kantti oli riitaantunut ravintolassa ystävänsä kanssa. Missikaunotar olisi ensin käynyt ystävänsä kimppuun, jonka johdosta kaksikko olisi ajautunut tappeluun. Myös toinen henkilö oli silminnäkijän mukaan poistettu yökerhosta.

Karoliinan Miss Helsinki -finalistikuva alla.

SUOSITUIMMAT