Vankilasta vapautunut Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Sofia Belórfista ja Stefan Thermanista: ”Ei noita asioita unohdeta”


Niko Ranta-aho on noussut julkkisasemaan ollessaan yhtenä pääsyytettynä Suomen historian laajimmassa huume- ja dopingrikosvyyhdissä. Ranta-aho on myöntänyt rikoksensa, mutta toinen pääsyytetty, ex-liivijohtaja Janne ”Nacci” Tranberg, on kieltänyt syyllisyytensä. Molemmille vaaditaan 13 vuoden vankeusrangaistusta.

Ranta-aho oli erossa avovaimostaan Sofia Belórfista noin yhdeksän kuukautta, koska molemmat joutuivat viime kesänä tutkintavankeuteen. Ranta-aho jäi vankilaan, mutta Belórf vapautettiin noin viikon kuluttua ja hän sai syytteet kahdesta törkeästä tuottamuksellisesta rahanpesusta sekä yhdestä huumausainerikoksesta. Keväällä Belórf erosi Ranta-ahosta pian sen jälkeen, kun mies myönsi syyllisyytensä huumevyyhdissä.

Belórf alkoi viihtyä yhä tiiviimmin Martina Aitolehden kihlatun Stefan Thermanin kanssa. Pääsiäisenä Aitolehti erosi Thermanista, paljastaen myöhemmin miehensä tunnustaneen pettämisen Belórfin kanssa. Pian tämän jälkeen Therman ja Belórf näyttäytyivät avoimesti parina.

Ranta-aho vapautui tutintavankeudesta tänä keskiviikkona ja sai heti vapauduttuaan suurta mediahuomiota. Häntä on haastateltu ja kuvattu ahkerasti, jä hänen Instagram-seuraajiensa määrä kasvoi välittömästi tuhansilla. Haastatteluissa hän kertoi, ettei kadu huumeiden laajamittaista maahantuontia, koska ”joku olisi sen tehnyt kuitenkin”.

Torstaina Ranta-aho oli Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa Harri Moision ja Kim Sainion puhelinhaastattelussa, jossa hän mm. iloitsi vapaudestaan ja laukoi suoria sanoja ”entisestä ystävästään” Thermanista.

Ranta-aho oli saanut kuulla vankilassa ollessaan totuuden kolmiodraamakohusta Martina Aitolehdeltä. Mies ei tunne katkeruutta Belórfille eikä kommentoi hänen eroratkaisua, mutta Thermaniin hän ei ole tyytyväinen.

– Ehkä enemmän voisin puhua tuosta entisestä ystävästäni (Therman). Ehkä häntä kohtaan on jonkunlaisia erilaisempia tunteita. 

Ranta-aho aikoo selvittää asian Thermanin kanssa.

– Kyllähän keskustelu tullaan jossain kohtaa käymään. Ei hän sitä pysty välttelemään missään tilanteessa. On asioita, mistä pitää keskustella ja ne keskustellaan. Onhan se sama asia, kaikki henkilöt jotka ovat minut pöytäkirjaan nimenneet, niin pöytään on istuttava ja asiat on käytävä läpi. Eihän noita asioita haudata ja unohdeta. Kyllähän asiat pitää keskustella ja käydä läpi. Ollaan kummatkin aikuisia ihmisiä ja ollaan ratkaisuja tehty, ja ratkaisujen takana pitää pystyä seisomaan.

Therman ja Belórf ovat parhaillaan lomailemassa Monte Carlossa.

Lähde: Radio Rock / Supla

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT