3 uutta tietoa vauvasieppaukseen liittyen


Viime torstaina Huittisissa tapahtui harvinainen tapahtumaketju, joka päättyi onneksi hyvin.

Harvinainen tapaus oli monin tavoin. Kyseessä oli lapsikaappaus ja tekijä kohdisti raakaa väkivaltaa uhriaan (vauvan äitiä) kohtaan. Niin ikään naisten tekemät vakavat rikokset ovat edelleen hyvin harvinaisia.

Teosta epäiltynä vangittiin 21-vuotias pääkaupunkiseudulta Poriin muuttanut nainen. Lapsi ja äiti voivat tilanteeseen nähden hyvin.

Poliisi ei ole kertonut tapauksesta juurikaan yksityiskohtia. Halloota.comin toimitus selvitti naisen taustoja sen verran kuin niitä oli mahdollista selvittää ja niitä on syytä tässä vaiheessa julkaista.

Selvisi, että naisella on ulkomaalaistaustainen sukunimi eikä hänestä löydy netistä juurikaan tietoja tai vaikkapa kuvia. On erikoista, että 21-vuotiaalla naisella ei näytä olleen vaikkapa Instagram-tiliä. Facebook-tili löytyy, mutta se on poistettu. Niin ikään löytyy Pinterest-tili, mutta sielläkään ei ole mitään toimintaa.

Herää kysymys onko teko ollut niin suunnitelmallinen, että epäilty on poistanut tiedot itsestään. Iltalehti sen sijaan tietää kertoa, että epäilty nainen on ollut edunvalvonnassa vuosia terveydentilansa vuoksi.

SUOSITUIMMAT