8D-meditaatio kannattaa ottaa osaksi arkirutiineja, mutta mikä ihme se on?


Elämme tällä hetkellä erittäin kuormittavaa ajanjaksoa. Maailman tilanne huolestuttaa monia, eikä suotta. Se on vaikuttanut monien taloudelliseen tilanteeseen, perhe-ja ihmissuhteisiin ja kaiken kaikkiaan ilmapiiri maapallolla on tällä hetkellä hyvin negatiivinen. Osa ihmisistä on pysäytetty kun puolestaan osa kuormittaa itseään oravanpyörässä, jota ei osata pysäyttää. Halusin kirjoittaa blogin aiheesta, josta etenkin näinä aikoina varmasti moni saisi apua moneenkin ongelmaan. Nimittäin meditointi.

Olisin voinut lyödä joskus vetoa, että meditoiminen ei tulisi ikinä osaksi minun arkirutiineja. Olin kokeillut lukuisia eri meditaatioita, aina turhautuen, ettei ne olleet minua varten. Tiesin kuitenkin meditoinnin lukuisista hyödyistä, joten se sai minut aina kokeilemaan niitä uudelleen ja uudelleen, kuitenkin aina samoin lopputuloksin. Lopulta hyväksyin, että meditoiminen vain ei ole minun juttu. Uskon, että moni kuvittelee samoin.

Viime syksynä olin Ilkka Koppelomäen Saa mitä haluat-muistikirjan kirjanjulkkareissa (jos et muuten ole lukenut Ilkan Saa mitä haluat -kirjaa niin vahvasti suosittelen!) jossa huikea Martta oli pitämässä kutsuvieraille Meditate with Martta-meditaation. Meditaatio oli aivan HUIKEA! Ensimmäinen meditaatio, jonka olisin toivonut jatkuvan pidempään. Vaikka oli kutsuvierastilaisuus ja paikka itselleni vieraita ihmisiä täynnä, Martta sai minut (kuten kaikki muutkin kutsuvieraat) täydelliseen Zen-tilaan.

Hämmästelin meditaation vaikutusta suuresti, sillä olin jo sisäistänyt, ettei meditaatiot olleet minua varten ja kotona halusin tutustua Martan meditaatioihin lisää. En ollut aiemmin kuullut 8D-meditaatiosta, mutta tutustuttuani aiheeseen, olin vaikuttunut. 

Mikä 8D-meditaatio?

Meditate With Martta (MWM) on erikoistunut ensimmäisiin ohjattuihin suomenkielisiin 8D-meditaatioihin™.

8D-ääniteknologian lisäksi meditaatiossa on hyödynnetty binaural beats -ääniaaltoja ja Solfeggio -taajuuksia, joiden uskotaan moninaisesti vaikuttavan ihmisen psykofyysiseen kokonaisuuteen parantavasti.

8D-ääniteknologian avulla pystyt keskittymään meditaatioihin selkeästi helpommin, ja niiden kuunteleminen on elämys jo itsessään.

Meditate With Martta -menetelmän ansiosta saat enemmän meditoinnin hyötyjä lyhyemmässä ajassa, sillä  8D-meditaation™ ja binauraalisten ääniaaltojen ääniterapeutilliset ominaisuudet moninkertaistavat meditaatiosta saamasi hyödyt.

Binauraalisista ääniaalloista on tehty tieteellistä tutkimusta ja ne voivat todistetusti vaikuttaa positiivisesti muun muassa ahdistukseen, uneen ja keskittymiskykyyn. (Lähde: marttajemina.com)

Nykyään meditointi kuuluu lähes päivittäisiin arkirutiineihini ja huomaan kyllä jos se jää useampana päivänä välistä. Säännöllinen meditointi on antanut minulle lyhyessä ajassa aivan valtavasti. Olen paljon energisempi ja jaksan arjesssa paljon enemmän mitä ennen. Huomaan, että nukun ja palaudun nykyään paremmin. 

Olen löytänyt sisäisen rauhan, mikä kuulemma näkyy myös ulospäin. Tutut kyselevät nykyään mitä minulle on tapahtunut, kun energiani kuulemma ”hehkuu”. Uskon, että sisäinen rauha ja hyvä olo heijastuu ulospäin. Olen aina koittanut katsoa maailmaa positiivisella mielellä ja meditointi on vain lisännyt sitä entisestään. Löydän päivittäin valtavasti uusia kiitollisuuden aiheita, mistä uskon, että koko elämässä on kyse. 

Olen löytänyt myös aivan uudenlaisen yhteyden luontoon.  Saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta kun olen meditoinut, minulle on käynyt ihmeellisiä sattumia. 

Viikko sitten lähdin meditoinnin jälkeen lenkille pururadalle, kun yllättäen parin metrin päähän minusta käveli kolme metsäkaurista. Ne pysähtyivät eteeni ja katselimme toisiamme pitkän tovin suoraan silmiin, kunnes kauriit lähtivät takaisin metsään. Olin tilanteesta niin hämilläni, että tajusin ottaa kameran esiin vasta kun kauriit olivat jo kauempana. Olen lenkkeillyt samalla pururadalla jo vuosikausia, enkä ole koskaan aikaisemmin nähnyt siellä mitään muita eläimiä kuin lintuja tai oravia.

Meditoinnin jälkeen olen nähnyt myös selkounia, saanut etiäisiä, keksinyt useammankin työhöni juuri sillä hetkellä kaipaamani idean, sekä saanut intuitiooni vahvistusta sekä vastauksia.

Oma energiani ja värähtelyni on kohonnut ihan huomattavasti meditoinnin myötä ja vedän nykyään puoleeni hyviä asioita ja ihmisiä. Meditointi on lisännyt kokonaisvaltaista hyvinvointiani huomattavasti.

Tuntuu, että osaan nauttia myös läsnäolosta entistä enemmän, mitä ihmisten pitäisi ehdottomasti harjoitella tänä päivänä enemmän. Joskus jos 9v poikani ei meinaa saada unta, olen laittanut hänelle 8D meditaation, johon hän on nukahtanut melkein välittömästi. Teemme nykyään myös yhdessä kiitollisuus harjoituksia.

On tieteellisesti todistettu, että säännöllinen meditoiminen mm. parantaa unen laatua, auttaa stressinhallintaan, lievittää ahdistusta ja masennusta, auttaa keskittymään paremmin, auttaa kivunlievityksessä ja laskee verenpainetta. Firstbeat-mittauksen mukaan 8D-meditointi on yhtä palauttavaa kuin nukkuminen.

Meditate with Martta-jäsenillä on rajaton käyttö yli 50 meditaatioon ja joka kuukausi niitä tulee lisää. Lisäksi jäsenille on muitakin upeita etuja, kuten energiahoitoa sekä erikoislääkärin vierailua, jossa jäsenet pääsevät kotisohvaltaan kysymään erikoislääkäriltä meditoinnin hyötyjä ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. MWM ohjattuihin meditaatioihin on sisällytetty elementtejä myös Life Coachingista eli elämäntaidonvalmennuksesta. 

Voin lämpimästi suositella ihan jokaiselle. Voit käydä kuuntelemassa ilmaisen meditaationäytteen Martan sivuilta www.marttajemina.com. Huom! Kuulokkeet ovat pakolliset 8D-äänimaailman kokemiseksi! 

Jos innostut 8D-meditaatiosta, olisi kiva kuulla myös teidän kokemuksia mitä muutoksia huomaat arjessasi ja kuinka sun elämä on muuttunut meditoinnin myötä?

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

Kuva: Martan kotisivut

SUOSITUIMMAT