Aikuisviihdetähti kertoo uutuuskirjassa kiihkeästä yöstään Mikko Koivun kanssa – ”Helena ei hyväksynyt Mikon yötä minun kanssani”


Jyväskyläläinen aikuisviihdetaiteilija Cindy Sun eli Sini Paananen, 32, kertoo avoimesti elämästään tuoreessa uutuuskirjassa.

Paananen kuvailee kirjassa muun muassa vuonna 2013 tapahtunutta kiihkeää yötään entisen NHL-tähti Mikko Koivun kanssa. Paanasen mukaan karismaattinen leijonakapteeni seurusteli jo silloin tulevan Helena-vaimonsa kanssa.

Kun Mikko ja Helena Koivu alkoivat riidellä avioerosta vuonna 2020, kohu kiihtyi entisestään, kun Paananen kertoi Seiskalle, että Koivu oli passittanut Helenan Turussa vuonna 2013 baari-illan jälkeisillä jatkoilla pois asunnosta, minkä jälkeen Koivu vietti Paanasen kanssa yhteisen kiihkeän yön.

– Eräässä vaiheessa iltaa Helena itki yhdessä nurkassa. Mikko talutti hänet ulko-ovelle ja poisti hänet juhlista. Sitten hän talutti minut makuuhuoneeseensa, Paananen kertoi Seiskalle.

Paanasen mukaan makuuhuoneessa alkoi heti tapahtua ja vaatteet lensivät nopeasti pois päältä.

– Olimme molemmat ihan kiimassa ja halusimme toisiamme, ja seksikin oli sitten juuri sen mukaista, Paananen kuvailee uutuuskirjassa.

Seiskalle hän oli jo aiemmin kertonut session kestäneen aamuun saakka.

– Seksi hänen kanssaan oli nautinnollista ja ennen kaikkea sellaista hauskanpitoa. Kyllä siinä taisi jo aamu alkaa sarastaa, ennen kuin lopetimme.

Paananen kuitenkin ihmeteli Koivun tylyä käytöstä tyttöystäväänsä kohtaan.

– Mikon naisystävä, Helena, ei hyväksynyt Mikon yötä minun kanssani, hän toteaa kirjassa.

Paananen ei halunnut enää olla Koivuun yhteydessä. Hän kertoo kirjassa, että tyttöystävän tylyn kohtelun lisäksi oli toinenkin syy, miksi Koivu ei enää kiinnostanut häntä yhteisen yön jälkeen.

– Raamikkuudestaan huolimatta Mikko Koivu ei ole ihan minun tyyppiäni, sillä hän on makuuni lopulta kuitenkin liian siro. Minua viehättää miehessä rosoisuus ja särmikkyys. Lätkänpelaajilla on vahvat reidet, mutta yläkerta on mielestäni yleensä liian hento.

Seiska: Helena Koivu syyttää julkkisnaista – ”Hän halusi vain maata kaikkien joukkueen jätkien kanssa”

Paananen kertoo kirjassa myös sauna-aktistaan vapaaottelun suomalaistähti Makwan Amirkhanin, 28, kanssa. 

Sami Lotilan toimittama Pornotähti Cindy Sun (Bazar) julkaistiin tänään 18.5.2022.

Cover

SUOSITUIMMAT