Äiti ja tytär tekevät lakeuksilla kimppabisnestä – miehet maksavat lemmestä


Maksetun lemmen markkinat kukoistavat Suomessa tiukoista ajoista huolimatta, ja maailman vanhin ammatti ei ole kadonnut mihinkään.

Ehkä erikoisimmasta päästä ammatinharjoittajia on Halloota-sivustolle lähetetyn vinkin mukaan Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla työtä tekevät äiti ja tytär.

Äiti on yli viisikymppinen ja tytär kolmekymppinen. He ilmoittelevat valtakunnallisilla ”alan sivustoilla” ja kertovat tekevänsä keikkaa myös yhdessä.

-Kyllä käy, että tulemme viihdyttämään vaikka hotelliin yhdessä molemmat, vastaa kaksikon tytär toimittajamme saatua häneen yhteyden.

Kysymykseen eikö äidin kanssa työskentely näin intiimissä asiassa vaikuta oudolta hän toteaa:

-Eiköhän äiti ole nähnyt minut alasti jo synnytyssalissa.

Kun toimittaja esittäytyy jutun perässä olevaksi journalistiksi, puhelin suljetaan eikä siihen enää vastata. Etelä-Pohjanmaan lemmen markkinoista ei ollakaan enää yhtä halukkaita avautumaan.

Niin sanottu seksityö on ilmiönä viime vuosina nostanut päätään myös valtamediassa, ja siitä on kirjoitettu paljon. Ehkä erikoisimpia ammatinharjoittajia on myös suomalainen maksullisen lemmen ammattilainen, joka harjoittaa työtään amputoiduista raajoistaan huolimatta. Asiasta kertoi Härdelli-viihdesivusto.

SUOSITUIMMAT