Aki ja Rita Manninen saivat tarpeekseen: ”Turpa kiinni!”


Televisiosta tuttu hyvinvointiyrittäjäpariskunta Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen saivat tarpeekseen ihmisten somekäyttäytymisestä.

Aki avautui asiasta Instagram Stories -osiossaan. Hän totesi, että monen ihmisen paha kirjoitus sosiaalisessa mediassa jäisi tekemättä, jos saman joutuisi sanomaan kasvotusten. 

– Eikö siinä ole aika iso ristiriita, jos yrität ohjata lapsia oikeaan suuntaan ja itse toimit kuin pellossa? Aki kysyy.

Rita on samoilla linjoilla ja julkaisi Instagramissa alla olevan kärkevän kannanoton.

Jos ei sulla oo mitään hyvää sanottavaa niin TURPA KIINNI❌⚠️

Sama pätee täällä somessa, mikä on kaikenlaisia huutelijoita täynnä. Tässä on hyvä CHECK LIST ennen kuin kirjoitat jonkun seinälle/inboxiin
⚠️ sanoisitko saman kasvotusten?
⚠️ kuuluuko sulle?
⚠️ rakentaako sanat yhtään mitään?
⚠️ tuntuisiko hyvältä saada samanlainen viesti/kommentti?

On jännä, että 2022 kun ollaan niin ”termitietoisia” ja ”diginäppäriä” niin unohdetaan ihan perus käytöstavat🙈 miten se voi olla niin vaikeaa?

Toisia kunnioittaen, pliiiis❤️”

Varsinaisessa Instagram-julkaisussaan Akilla oli toinen linja, jossa hän käsitteli asiaa yleisemmin positiivisuuden kautta.

Hyvää viikkoa🔜🏋🏼‍♀️🚣🏼
Uskotaan tänäänkin hyvyyteen, koska elämä on elämistä varten, vaikka se ei helppoa aina olekkaan. 🧘🔥
On monta hetkeä jotka joutaisikin pois, varsinkin epämiellyttävät sotkut. Mutta usko kun sanon ”aika hoitaa kaiken ikävän pois ajallaan”
Sinun täytyy vain elää se oma elämä, vain omasi. Kukaan ei loppupeleissä välitä sinun elämästäsi kuin sinä itse, joka olet sen oman laivan kippari. Tartutaan tänäänkin siihen OMAAN ruoriin ja ohjataan se sun elämän pursi sinne tyynemmälle ⏳🧘 näistä elämän myrskyistä.
#🤷‍♂️🚣🏼 Kaikkea hyvää juuri sinulle ja sinun OMAAN elämään🥊✝️”

Akin ja Ritan avautumiset tulivat sen jälkeen, kun he olivat juhlineet lauantaina näyttävästi tyttärensä Donnan 3-vuotisyntymäpäivää.

Alla parin julkaisemia Instagram-päivityksiä viime päiviltä.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT