Aki Manninen menetti läheisen ihmisen – ”olet minulle todella rakas”


Hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen menetti itselleen hyvin läheisen ihmisen ja muistelee hyvin syvällisesti hetkiä hänen kanssaan sosiaalisen median tilillään.

Manninen julkaisi kuvia, joissa hän muistelee syvällisin sanoin tätiään. Edesmenneen tädin miestä, Jamppa.P:tä, hän kuvailee suunnannäyttäjäksi, suoraselkäiseksi ja luotettavaksi ihmiseksi.

– Kunnian päivä, elämässäni tämä mies on ollut iso suunnannäyttäjä, suoraselkäinen, luotettava ja iso kuva elämässäni, Jamppa.P. Minun tätini mies, jonka omaishoitajana Jamppa.P toimi loppuun asti. Tätini menehtyi vaikeaan sairauteen vain 57-vuotiaana viime joulukuussa, Manninen kirjoittaa.

– Sanat eivät riittäneet koskaan kertomaan tädilleni ja Jamppa.P:lle, miten vaikeaa oli sivusta seurata heidän elämänsä hienon rakkaustarinan tragediaa, kun toinen viedään liian aikaisin. Jamppa.P on ollut mies, jolle soittaa asiassa kuin asiassa, jos oma järki ei riitä, Manninen jatkaa.

Yläpuolella olevalla videolla Aki purjehtii Tyyne-veneellään ja esittelee puista kylttiä, johon veneen nimi on kirjoitettu.

– Tyyne saikin lahjaksi käsin veistetyn siperianlehtikuusesta tehdyn nimikyltin, tietysti wanhan rouwan tyyliin. Tämmöistä pysyvyyttä arvostan ystävyydessä, aina jatketaan siitä, mihin ollaan viimeksi jääty. Jamppa.P on yksi heistä, olivathan he tätini kanssa 40 vuotta yhdessä, ja itse olin 6-vuotias, kun hän elämääni astui, eikä siitä sen jälkeen lähtenyt.

– Kiitos Jamppa.P olet minulle todella rakas ihminen ja myös Donna sanoi tänään kun lähdit, ”Jamppa-Pappa on ihana” Lapsen rakkaus ja energia ei valehtele.

Kaikki alapuolella olevat kolme kuvaa näet klikkaamalla reunassa olevaa nuolta. Jos kuvat eivät näy, katso ne tästä.

Manninen muistuttaa seuraajiaan tärkeästä asiasta, jonka jokaisen pitäisi muistaa.

– Kiitos elämälle näistä ihmisistä, jotka ovat pysyviä loppuun asti. Sanotaan heille se kaikkein tärkein asia täällä maan päällä kun, vielä olemme ja elämme, sillä kylmälle kivelle on aika vaikea puhua ja luottaa, että tunteemme saa vastinetta, Aki toteaa.

Artikkelissa kerrottiin virheellisesti aiemmin, että Jamppa P. olisi kuollut, vaikka tosiasiassa näin ei ole. Instagram-päivityksessä muisteltiin kuollutta tätiä ja tämän yhä elävää miestä. 

Lähde: Instagram / Aki Manninen

SUOSITUIMMAT