Amanda Harkimon kuva Erikoisjoukot-koulutuksen jälkeen kertoo paljon


Amanda Harkimo julkaisi kuvan ja myös videon, jossa hän esittelee kovaan käsittelyyn joutunutta kroppaansa onnistuneesti suoritetun Erikoisjoukot-ohjelman koulutuksen jälkeen.

– Erikoisjoukot läpäisty! Nää meikittömät selfiet on ollu pinnalla, täs ois nyt sellanen. Eikä oo ripsiä tai mikrobleidausta, täytteitä, ei ees rasvaa laitettu naamaan kymmeneen päivään, saatikka käyty suihkussa, syöty tai nukuttu, Harkimo tunnelmoi julkaisunsa yhteydessä.

Video kertoo enemmän. Siinä Amandan kroppa on todella timmissä kunnossa ja jalassa oleva side kertoo, ettei ilman kolhuja ole selvitty. Maaliin asti kuitenkin selvittiin ja se näkyy riemukkaassa ilmeessä.

Harkimon lisäksi koulutuksen loppuun asti selvisivät laulaja Elias Kaskinen ja Miss Suomi Viivi Altonen.

– Tää kokemus taitaa mennä ykkössijalle, vaikka kuinka rankka kokemus olikin. Vaikka sieltä kaikki mehut kropasta ja lasista vietiin niin ulos tulin entistä vahvempana ja mieli kirkkaampana, Amanda kommentoi.

– Ei muuta ku seuraavia kokemuksia kohti, Erikoisjoukot ikuisesti muistona ja uudet ystävät mukana! Pieni mutta pippurinen, toteaa Amanda lopuksi kuin haikaillen juuri kokemansa asian perään.

Katso kuva ja video alta. Videon näet klikkaamalla nuolta. Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Kuvat: Instagram / Amanda Harkimo

SUOSITUIMMAT