Aku Hirviniemen surullinen kohtalo: ”Eikö tää jo riitä?”


Näyttelijä Aku Hirviniemi joutui viime vuoden lopulla melkoiseen kiirastuleen, joka johti lukuisien työtehtävien peruuntumiseen ja suoranaiseen boikottiin miestä kohtaan.

Supersuosittu näyttelijä oli lähetellyt netistä tutuille seksimalleille rohkeita viestejä. Hänen kerrottiin myös ilmeisesti humalassa puhelleen vapaa-aikanaan sopimattomia tv-tuotannoissa niihin osallistuneille naisille.

Tuomio on ollut raju. Vaikka mitään varsinaista rikosta ei ole tapahtunut, sellaista ei ole esitetty eikä tutkittu saatu tuomittu, Hirviniemi on menettänyt tuloja ja käytännössä näyttelijän työnsä – ainakin joksikin aikaa.

Netin keskustelupalstoilla on nähty myös tämän suuntaisia kommentteja:

-Joku tappaa jonkun, istuu neljä vuotta ja palaa elämään. Hirviniemi lähettää tyhmiä viestejä itseään paljasteleville malleille ja menettää työnsä, maineensa, rahansa ja kaiken. Ei todella ole järjellistä!

Nyt Seiska tietää kertoa Hirviniemen elämästä.

Akun kerrottiin myyskennelleen ja saaneenkin kaupaksi sijoitusmielessä ostamiaan arvokelloja. Jostain täytyy ihmisen keksiä rahaa elämiseen. Nyt Aku on bongattu ajelemassa laina-autolla. Seiska kertoo miehen joutuneen luopumaan omasta autostaankin.

-Lopettakaa tämä Akun vainoaminen, kirjoittaa Milla Mutsit vs. Faijat -ryhmässä. -Eikö tää jo riitä?

SUOSITUIMMAT