Amanda Harkimolta villi flirtti Renne Korppilalle!


Mediapersoona Renne Korppila jakoi viime yönä avoimelle Instagram-sivuilleen kuvan, missä hän istuu vierekkäin julkkis-dj Amanda Harkimon kanssa Tallinnassa parasta aikaa käynnissä olevassa Kings of Tallinn -pokeriturnauksen komeissa puitteissa.

Kuvassa itsessään ei sinänsä ole mitään suurempaa, mutta siihen ilmestynyt kommentti Amandalta Rennelle pistää pakosti miettimään olisiko hänen ja Rennen välillä muutakin kuin kaveruutta. Tiistai-keskiviikon välisenä yönä ilmestynyt Amandan kommentti ”Panisin molempia” on saanut lähes ilmestyttyään vastakommentin Renneltä ”Niin mäki.” Se mitä tämä sitten tarkoittaa, ei avaudu kommenttien vaihdossa suuremmin.

Renne on liittänyt jonkun kolmannen osapuolen nappamaan kuvasarjan, jonka yhteydessä lukee King and Queen of Tallinn. Kuva on kerännyt lähes 900 tykkäystä tähän mennessä. Se onko kommentoinnissa, jotain suurempaa jää nähtäväksi.

Kings of Tallinna -pokeriturnauksen yhteydessä tiistai-iltana järjestetty julkkisturnaus keräsi Suomesta paikalle myös muita tuttuja julkkiksia kuten ex-kiinteistökeisari Jethro Rostedin, Tähdet, tähdet -ohjelmassa pian nähtävän Sara Shafakin, ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen sekä julkkis-iskä Kim Heroldin.

Lue myös: Amanda Harkimo juhli synttäreitä pokeria pelaamalla – kertoi kuulumisia

SUOSITUIMMAT