Annika Metsäketo syyttää Hjallis Harkimoa seksuaalisesta ahdistelusta – kirja: ”Löin häntä takaisin”


Tällä viikolla ilmestyi Veli Kojosen kirjoittama uutuuskirja Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo. Siinä suosittu toimittaja-juontaja avaa eri elämänvaiheitaan suurelle yleisölle.

Metsäketo esittää kirjassa sangen rajuja väitteitä Hjallis Harkimosta.

– Konkreettisia ahdistelijoita nuoruudessani oli esimerkiksi Hjallis Harkimo, joka kävi fyysisesti kiinni takapuoleeni ja minä taas löin häntä takaisin. Olin tilaamassa ravintolassa juomaa ja joku kouraisi ihan kunnolla. Ei nipistänyt, vaan kouraisi, Metsäketo selostaa kirjassa.

Hän muistelee Herra Ylpönkin nipistäneen.

– Löin häntäkin vastapalvelukseksi, ja myös hän oli ihan hirveässä kännissä. En sano, että alkoholi antaa lupaa yhtään mihinkään, mutta tekeehän se asian hiukan ymmärrettävämmäksi, Metsäketo muotoilee.

Ylpön kohdalla Metsäketo on tullut nyt julkisuuteen oikomaan virheellisiä käsityksiä. Hän kirjoittaa Facessaan:

-Pahoittelut klikkiotsikosta, joka kertoo virheellisesti että olisin SYYTTÄNYT Herra Ylppöä seksuaalisesta häirinnästä. En koe asiaa niin, enkä moista termiä ole edes käyttänyt. Olen KERTONUT vanhasta tapahtumasta 90-luvulla, jolloin meininki iloliemineen oli toisenlaista kuin tänä päivänä. Asia on myös silloin ja myöhemmin sovittu eikä siinä ole mitään epäselvää tai selvitettävää. Olemme kavereita ja kaikki on hyvin. Arvostan ja pidän Herra Ylpöstä ja toivon sydämestäni, että ette anna klikkiotsikoiden johtaa harhaan.

SUOSITUIMMAT

Omaisten hätä on suuri! Jimi lähti joulunviettoon eikä koskaan palannut

Poliisi on tänään tiedottanut, että Jimi Repo on kadonnut. Hän oli poistunut Rovaniemellä sijaitsevasta asuinpaikastaan ennen joulua eikä koskaan palannut.

IL: Jyrki 69 kommentoi vihdoin suhdettaan Erika Vikmaniin

Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n suhdeuutisointia seuraavat yllättyivät melkoisesti, kun kaksikon uutisoitiin jakavan yhdessä palkinnon Emma Gaalassa. Kyseiset...

Hätäkeskukseen valitettiin ”häiriöstä” – soitto saattoi pelastaa miehen hengen!

Poliisi meni viime viikolla hätäkeskukseen soitetun puhelun perusteella Joensuussa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Kyse oli ilmoituksen perusteella tavanomaisesta häiriötehtävästä. Kun poliisi...

Jethro Rostedtin entinen miljoonaomaisuus pakkohuutokaupattiin 3 500 eurolla!

Jethro Rostedtin raha-asiat ovat olleet jo pidemmän aikaa tiukassa umpisolmussa. Nyt bisnesmiehen osakkeet Aninkaisten kiinteistövälitys Oy:stä on pakkohuutokaupattu pilkkahintaan. Asia ilmenee Jethron...

Anna: Tällainen mies on Kirsi Alm-Siiran uusi rakas

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 48, oli parisuhteessa Kalle Siiran kanssa 19-vuotta. He erosivat muutama vuosi sitten. Noin vuosi sitten Kirsi...

Suomalaisnainen saa mieheltään ruokarahaa – tuleva lahjavero ahdistaa

Facebookin Naistenhuone-ryhmään ilmestyi hiljattain erikoisehko avunpyyntö. Nainen kertoi olevansa hoitovapaalla. Näin ollen hänen miehensä hoitaa tällä hetkellä suurimmaksi osaksi perheen kulujen maksamisen.

Lotta Hintsa poltti kasvonsa karmeaan kuntoon – katso varoittava kuva

Lotta Hintsa on julkaissut Instagramissa varoittavan kuvan. Entinen Miss Suomi on polttanut vuorikiipeillessään kasvonsa niin pahasti, että kuvan katsominenkin melkein tekee kipeää.

AL: Ensitreffit-osallistuja joutui luopumaan työstään sarjan vuoksi

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan viime tuotantokaudella osallistunut Otto on kertonut kuulumisiaan Aamulehden haastattelussa. Hän toteaa, että tosi-tv-ohjelman jälkipyykki on ottanut henkisesti todella koville.

Kriisin keskellä oleva Suvi Teräsniska kertoi kuulumisiaan

Uutisoimme jokin aika sitten, että laulaja Suvi Teräsniska, 33, perui ainakin osan esiintymisistä tässä ja ensi kuussa. Sen jälkeen ilmeni, että Suvi...