Annika Metsäketo syyttää Hjallis Harkimoa seksuaalisesta ahdistelusta – kirja: ”Löin häntä takaisin”


Tällä viikolla ilmestyi Veli Kojosen kirjoittama uutuuskirja Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo. Siinä suosittu toimittaja-juontaja avaa eri elämänvaiheitaan suurelle yleisölle.

Metsäketo esittää kirjassa sangen rajuja väitteitä Hjallis Harkimosta.

– Konkreettisia ahdistelijoita nuoruudessani oli esimerkiksi Hjallis Harkimo, joka kävi fyysisesti kiinni takapuoleeni ja minä taas löin häntä takaisin. Olin tilaamassa ravintolassa juomaa ja joku kouraisi ihan kunnolla. Ei nipistänyt, vaan kouraisi, Metsäketo selostaa kirjassa.

Hän muistelee Herra Ylpönkin nipistäneen.

– Löin häntäkin vastapalvelukseksi, ja myös hän oli ihan hirveässä kännissä. En sano, että alkoholi antaa lupaa yhtään mihinkään, mutta tekeehän se asian hiukan ymmärrettävämmäksi, Metsäketo muotoilee.

Ylpön kohdalla Metsäketo on tullut nyt julkisuuteen oikomaan virheellisiä käsityksiä. Hän kirjoittaa Facessaan:

-Pahoittelut klikkiotsikosta, joka kertoo virheellisesti että olisin SYYTTÄNYT Herra Ylppöä seksuaalisesta häirinnästä. En koe asiaa niin, enkä moista termiä ole edes käyttänyt. Olen KERTONUT vanhasta tapahtumasta 90-luvulla, jolloin meininki iloliemineen oli toisenlaista kuin tänä päivänä. Asia on myös silloin ja myöhemmin sovittu eikä siinä ole mitään epäselvää tai selvitettävää. Olemme kavereita ja kaikki on hyvin. Arvostan ja pidän Herra Ylpöstä ja toivon sydämestäni, että ette anna klikkiotsikoiden johtaa harhaan.

SUOSITUIMMAT