Annimari Korte julkaisi ennen ja jälkeen -kuvan painonpudotuksestaan


Pika-aitajuoksija Annimari Korte, 34, julkaisi toissapäivänä sometililleen ennen ja jälkeen -kuvaparin. Sen yhteyteen hän kirjoitti ”Triggerivaroitus” ja jatkoi kertomalla painosta sekä hyvinvoinnista:

”Kuvat 2014/2022. Pudotin painoa yli 18kg, todennäköisesti enemmänkin, mutta ei tullut juuri punnittua silloin. En usko, että on olemassa kuvia siitä kun painoin eniten, vasen kuva on muutama kuukausi ennen ja muokattu. En halunnut nähdä kuvia.”

”Paino ei määritä hyvää oloa, mutta terveet elämäntavat, liikkuminen ja vaikka ystävän kanssa treenaaminen auttavat hyvään oloon.

En oo koskaan ollut pitkien matkojen ystävä, joten painonpudotuksenkin aikana tykkäsin tehdä nopeita ja tehokkaita treenejä. Niistä tein ”Painonpudotus ja lihaskunto” valmennuksen.

Omaan hyvinvointiin panostaminen on aina tärkeää ja toivon, että joku saisi tästä helpon aloituksen siihen.

Näin ystävänpäivänä toivon myös, että kaikki muistaisivat tsekata välillä mitä ystäville ja tutuille kuuluu, niillekin joiden kanssa ei ole paljoa tekemisissä. Pienikin muistutus siitä, että joku välittää, voi olla just se mitä ystävä sillä hetkellä tarvitsee.”

Tsekkaa postaus ennen ja jälkeen -kuvan kera alta tai Instagramista.

Artikkelikuva: Instagram

SUOSITUIMMAT