Asioita minusta
Tässä postauksessa listaan asioita, joita et ehkä tiennyt tai muistanut minusta sekä myös epäoleellisia asioita, joita olette minulta kysyneet somessa kysymysboksilla.

Ensimmäiseksi listassani on asia, jota kysytään eniten ja josta myös kuulen kommenttia ehdottomasti eniten, jopa lähes viikottain.

Kuinka pitkä olet?
– Näytän kuvissa kuulemma paljon pidemmältä ja yleensä minut ensi kertaa näkevät ihmettelevätkin aina ääneen miten lyhyt olen. Olen 162cm.

Horoskooppimerkkisi?
– Olen horoskoopiltani härkä.

Onko sinulla vielä kielikoru?
– Kyllä, minulla on kielikoru.

Pizza vai burger?
– Ei kumpikaan, en pidä roskaruoasta. Jos vien lapset pizzalle tai hampurilaiselle, tilaan itselleni aina salaatin.

Kerro jotain mitä moni ei sinusta tiedä?
– Moni tietää, että olen tanssija, malli, fitness urheilija, äiti… Mutta moni ei tiedä, että olen myös energiahoitaja. Olen hyvin henkinen ihminen, aistin ihmisten energioita, näen enneunia ja saan jatkuvasti etiäisiä.

Montako lasta sinulla on?
– Minulla on kaksi lasta, Jessica 18v. ja Jake 8v. En voisi kuvitellakaan elämääni ilman lapsia <3

Kenen idea Suomen luonnollisesti kaunein, Miss EW konsepti on?
– Tuottamani Miss EW-kilpailu on minun luomani konsepti. Ajatus Suomen luonnollisesti kauneimmasta missikilpailusta syntyi jo vuosia ennen kun ensimmäinen kilpailu järjestettiin v.2017. Kaipasin itse jo vuosia aitoa kauneuskilpailua, jossa vaalitaan luonnollisuutta sekä tuodaan esiin Suomen upeaa luontoa sekä historiaa ja tuodaan tähän päivään entisajan missikilpailujen tunnelmaa. Odotin, että joku järjestäisi tällaisen kilpailun, mutta kun sellaista ei alkanut kuulua, loin sekä lanseerasin kilpailun itse.

Tuotatko vielä Car Babe kisaa?
– Ennen Miss EW-missikilpailua olen tuottanut Car Babe-kilpailua usean vuoden. Sitä ennen olen ollut useissa missikilpailuissa mukana tuomaristossa tai esiintymässä juontajan tai tanssijan roolissa. Car Babe kisan oli tarkoitus saada osaltani jatkoa myös viime vuonna, mutta korona muutti suunnitelmia.

Milloin aloitit itse mallintyöt?
– Olen tehnyt mallintöitä 15vuotiaasta asti. Mallintöitä päädyin tekemään, kun eräs kuvaaja bongasi minut laivalta ja sen jälkeen Miss Suomi Tiina Vierto bongasi minut Tamperelaisesta kahvilasta. Mallintöiden lisäksi olen työskennellyt mm. varikkotyttönä sekä kehätyttönä.

Keiden kaikkien taustalla olet tanssinut?
-Aloitin keikkailun Lamourettes-tanssiryhmässä, jonka jälkeen perustin oman Nicekone-tanssiryhmän. Nicekoneen myötä pääsin esiintymään useiden ysäriartistien taustalle ja sillä tiellä olen edelleen. Olen tanssinut jo lähes 10vuoden ajan mm. heidän taustallaan; Dr.Alban, Haddaway, Paradisio, Dj.Sash, Modern Talking Reloaded, Daze, La Bouche, Living Joy, Culture Beat, Snap, Mr.President, David Hasselhoff… Aina unohtuu joku, kuten varmasti nytkin.
ikävä keikoille on jo kova!!

Jännittävin keikkamuisto?
-Yksi jännittävimmistä keikkamuistoista on ehkä se kun jouduimme tanssija kollegani Sofian kanssa Ruotsissa ollessamme keikkamatkalla keskelle mellakkaa. Ihmiset kävivät yhtäkkiä toistensa kimppuun ja paikalle ryntäsi poliisiautoja sekä virkavaltaa. Me selvisimme onneksi säikähdyksellä! Mellakasta uutisoitiin myös mediassa.

Juotko kahvia?
– Opin juomaan kahvia vasta neljä vuotta sitten kun olimme Dr. Albanin kanssa Saksassa keikalla. Jouduimme odottamaan konetta Saksan lentokentällä useita tunteja ja aikamme kuluksi maistelimme erilaisia kahveja. Ennen tuota reissua en voinut sietää kahvia, mutta tuon reissun jälkeen olen juonut kahvia päivittäin. Päiväni ei enää käynnisty ilman kahvia!

Tätä et tiennyt minusta? -Jo ennen tanssiryhmiä juonsin vuoden verran Diggari-kanavan Flaxi-tv:tä. Olen työskennellyt myös vanhainkodissa mikä oli todella mieluista!

Montako kertaa olet kisannut bikini fitness kisoissa?
– Olen kisannut kahdeksan kertaa bikini fitness kisoissa. Paras sijoitukseni bikini fitness kisoissa on EM-kulta Italiassa v.2017.

Onko matkalla ollut loukkaantumisia?
– Urheilija ei tervettä päivää näe, joten loukkaantumisilta ei olla vältytty. Olen loukannut vuosien saatossa urheillessa pahasti mm. selän, takareisi on revähtänyt sekä polvi mennyt sijoiltaan. Olen treenannut itseni myös ylikuntoon. Loukkaantumisten myötä olen oppinut arvostamaan terveyttä ja liikuntaa entisestään.

Ohjaat ryhmäliikuntaa?
– Ohjaan tällähetkellä ryhmäliikuntaa Tampereen Elixialla.

Onko sinulla oma lisäravinne-sarja?
– Minulla on oma Boost By Henna-lisäravinne tuotesarja, joita voi tilata osoitteesta lisaravinnekauppa.fi Boost by Henna -tuotesarjaan kuuluu hera, BCAA sekä sinkki ja tietysti oma sheikkeri!

Mitä Extremeä olet tehnyt?
– Olen mm. yöpynyt villikarhujen keskellä Kuusamossa, lentänyt liitovarjolla, pitänyt sylissä tiikeripythonia sekä ampunut käsiaseella.

Turhin taitosi?
– Teininä opettelimme parhaan ystäväni kanssa puhumaan kahta eri salakieltä; linnunkieltä sekä kenken-kieltä. Molemmat salakielet on kulkeneet Suomessa sukupolvilta toisile. Osaan molempia edelleen ja itseasiassa ystäväni kanssa käytämme salakieltä joskus edelleen, sillä joskus on tilanteita, jossa taito on edelleen tarpeen 🙂

Kumpi tekee aloitteen, mies vai nainen?
– Olen todella perinteinen ja vanhanaikainen. Mielestäni miehen kuuluu tehdä ehdottomasti aina aloite lähestyessään naista. Mielestäni nainen ei voi iskeä miestä vaan se kuuluu ehdottomasti mennä aina toisinpäin!

Intohimosi?
– Ehdottomasti liikunta. Rakastan myös mm. sisustamista ja tällä hetkellä kaikkea bohoa. Lisäksi rakastan kaikkea historiaa ja entisajan tunnelmaa, olen ns. ”vanha sielu”. Kotiseutumuseot on mun kesän suosikkipaikkoja. Olen myös ”taiteilijasielu”.  Rakastan tehdä kaikkea luovaa kuten maalata, piirtää, virkata… Suunnittelen myös tanssikoreografioita ja haen edellämainittuihin inspiraatiota mm. luonnosta.

Millaisia ihmisiä arvostat?
– Minua kiehtoo tarinat ihmisten takaa. Mitä vaikeampia polkuja ja mitä enemmän säröjä ihmisissä näen, sen enemmän arvostan ja kunnioitan heitä. Inhoan ennakkoluuloja enkä voi sietää tuomitsevia ihmisiä.

Pakkomielteesi?
– Olen siivousfriikki! Haluan, että kotona siistiä. Jos en ehdi siivota, olen kiukkuinen.

Oletko herkkä?
– Olen todella herkkä ja saatan liikuttua jopa animaatioita katsoessa!

Mitä katsot/et katso tv:stä?
– En pidä tämän päivän tositv-kulttuurista! Katson mielummin Netlfixiä tai mustavalko Suomi-filmejä. Pidän tositarinoista ja etenkin kasvutarinoista/selviytymistarinoista.

Luetko tai  kuunteletko kirjoja?
– Rakastan lukea kirjoja! Kirjasto ympäristönä sekä kirjojen tuoksu rauhoittaa.
Keikkamatkoilla äänikirjat toimii.

Onko sinulla lemmikkejä?
– Rakastan kesyrottia ja hiiriä! Minulla on teini-iästä asti ollut lemmikkinä hiiriä sekä rottia ja tällä hetkellä meillä on lemmikkinä kolme suloista tyttö-hiirtä. Ruokin myös ulkohiiriä (toivottavasti naapurini eivät lue tätä).

Löytääkö sinut OnlyFans-sivustolta?
– En ole OnlyFans-sivustolla eikä minua tulla siellä näkemäänkään.

Kuvat: feminavenustas photography
Alin kuva asu: Huippukiva.fi


VIRAALI-VIDEOITA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Ernest Lawson julkaisee erittäin harvoin kuvia vaimostaan – katso täältä!

Ernest Lawson on tuttu tv-katsojille muun muassa suosituista sarjoista Putous ja Talent Suomi. Lawson...

3,5 miljoonan seuraajan iranilaismalli jäi nolosti kiinni – muokkasi suomalaiskaunottaren kuvan omakseen! Vertaa

Bloggaaja ja somevaikuttaja Kira Kosonen, 34, pöyristyi nähdessään Instagramissa iranilaislähtöisen Mahlagha Jaberin, 31, tammikuussa julkaiseman kuvan. Kosonen huomasi heti, että kyseessä oli...

Anna: Radiojuontaja Minna Kuukka erosi ja ajatteli, ettei hänestä tule koskaan äitiä – pian hän odotti kaksosia

Radion Novalla Aki Linnanahteen kanssa suomalaisia aamuisin viihdyttävä Minna Kuukka, 50, kertoo Anna-lehden haastattelussa vanhemmuudesta ja miten hänestä tuli äiti, vaikka hän...

Asianajotoimistolta uutta tietoa hometaloriitojen sopimisesta ja homekoirien tehokkuudesta

Kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneen Asianajotoimisto Teräskulma Oy:n mukaan homekoirat tunnistavat yhdeksän kymmenestä hometalovauriosta ja hometaloriidoista jopa 90 prosenttia pystytään sopimaan. Teräskulma...

Seiska: Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ”Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!”

Pujottelun vuoden 1999 maailmanmestarin Kalle Palanderin, 43, on ollut naimisissa vaimonsa Riina-Maijan, 44, noin 14 vuoden ajan, mutta liiton kestävyys on ollut vaakalaudalla useamman...

Penkkiurheilijan superviikko – F1 Imolassa ja Mestarien liigan ratkaisevat puolivälieräottelut

Tällä viikolla penkkiurheilijat pääsevät seuraamaan muun muassa Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisevia puolivälieräotteluita, Liigan ensimmäisiä playoffs-otteluita, F1-kauden toista osakilpailua sekä muun muassa...

Seiska: Janne Tulkki heitti lapsensa äidin ulos kodista, taustalla toinen nainen?

Seiskan mukaan iskelmätähti Janne Tulkki, 45, heitti alkuvuodesta pienen poikansa äidin Anna Orkolan, 35, ulos yhteisestä kodista. Orkola kertoi...