C More tarjoaa urheiluasiakkailleen vaihtoehtoista katsottavaa alennettuun hintaan


Urheilumaailma pysähtyi viime viikolla, kun käytännössä kaikki urheilutapahtumat peruutettiin tai siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan koronaviruksen takia. C More julkisti vastauksena urheilutuotteiden uuden alennetun hinnan, kunnes urheilijat saadaan takaisin areenoille ja kisakaukaloihin.

Kaikkien C More -suoratoistopalvelun urheilua sisältävien tuotteiden kestotilaajat maksavat nyt katselustaan toistaiseksi 12,95 euroa, joka on sama kuin C Moren viihdetuotteen hinta. Hinnan alentuminen ei vaadi asiakkailta toimia, vaan se aktivoituu automaattisesti seuraavan veloituksen yhteydessä.

– Olemme tietysti harmissamme kisojen peruuntumisesta, mutta tällä hetkellä on sanomattakin selvää, että urheilijoiden, kisajärjestäjien ja yleisön turvallisuus on tärkeintä. Teemme kaikkemme, että pystymme viihdyttämään suomalaisia myös tulevina viikkoina, kommentoi MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Elokuvien ja sarjojen tarjonta mukaan lukien C More alkuperäissarjat ovat siis toistaiseksi suoratoistopalvelun urheilutilaajien katsottavissa. Sisältöä täydennetään parhaillaan, ja tulossa on esimerkiksi laadukkaita urheiludokumentteja.

Lähde ja kuva: C More

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT