CHL jatkuu – kolmella suomalaisseuralla on tänään peli!


Jääkiekon Champions Hockey League palaa tositoimiin pienen tauon jälkeen. Tänään suomalaisseuroista pelaavat Ilves, Lukko ja Tappara.

Ilves isännöi Tampereella ruotsalaista Färjestad BK:ta. Ilveksellä on koossa alkusyksyn neljästä ottelusta 11 pistettä ja paikka jatkopeleissä on varma.

-Katsotaan nyt vielä meidän kokoonpanoamme. Joitain pelaajia saatetaan lepuuttaa, mutta ei hirveästi. Kyseessä on kuitenkin kotipelimme. Ensi viikolla Rouenissa saattaa sitten olla enemmän muutoksia, Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen kertoo.

VitaePro tutustumistarjous -50%

Ilves ja Färjestad BK iskevät yhteen Tampereen Nokia Arenassa tiistaina 10. lokakuuta kello 18.30.

Lukko viettää alkuviikon Saksassa, jossa haasteena on Red Bull München. Aiemmista otteluistaan Lukko on voittanut kolme ja hävinnyt yhden. Münchenillä pisteitä on yksi raumalaisia enemmän.

-Vastassa on vahva joukkue, jolla on suomalainen valmentaja (Toni Söderholm). Heidän pelaamistaan olemme nyt katselleet ja onhan siinä paljon suomalaisia elementtejä, Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä kertoo.

Red Bull München-Lukko käynnistyy Saksassa tiistaina 10. lokakuuta kello 20.30 Suomen aikaa.

Kotimaista Liigaa johtava Tappara poikkeaa Sveitsissä SC Rapperswil-Jona Lakersin vieraana. Kirvesrinnoille tämän kauden CHL on tuonut neljästä pelistä seitsemän pinnaa.

-Kohtuullinen CHL-kauden alku meillä on takana, mutta edellisten CHL-pelien jälkeen olemme saaneet aika paljon lisää kilometrejä alle. Uskon, että se tulee näkymään pelaamisessamme, Tappara-valmentaja Juha Juujärvi toteaa.

Voita lahjakortti aikuisten leluja myyvään Sain.fi-verkkokauppaan!

SC Rapperswil-Jona Lakers ja Tappara kohtaavat Sveitsissä tiistaina 10. lokakuuta kello 20.45 Suomen aikaa.

Viaplay näyttää kauden kaikki CHL-ottelut. CHL-studioita on luvassa runkosarjassa jokaisen suomalaisjoukkueen kotiotteluista sekä finaaleista. Muut mahdolliset studiot riippuvat suomalaisjoukkueiden menestyksestä.

Kaikki ottelut ja tulokset löytyvät CHL:n verkkosivuilta täältä.

Lähde: CHL

SUOSITUIMMAT