Dallasin suomalaisnelikko kohtaa Rangersin ja Kaapo Kakon Prime time -ottelussa


Viaplayn lauantai-illassa on luvassa kolme huipputason NHL Prime Time -ottelua. Avausottelussa Dallas Starsin suomalaisnelikko Jani Hakanpää, Esa Lindell, Joel Kiviranta ja Roope Hintz kohtaavat New York Rangersin ja Kaapo Kakon.

Dallas koki aiemmin tällä viikolla menetyksen, kun kauden hyvin aloittanut Miro Heiskanen (6 ottelua, tehot 2+1) joutui kokoonpanosta pois. Tähtipakin riesana on ylävartalovamma.

Mikäli olet missannut Dallasin Joel Kivirannan tekemän upean alivoimamaalin aiemmin tältä viikolta, niin sitä voit fiilistellä alla olevalta videolta.

Dallas on aloittanut kauden mainiosti, sillä kahdeksan pelatun ottelun jälkeen joukkue on läntisen konferenssin piikkipaikalla 11 pisteen turvin. Maalejakin on syntynyt mukavasti, 3,13 ottelua kohden. Suomalaispelaajista Roope Hintz on aloittanut kauden tehokkaimmin, sillä pisteitä hänellä on kasassa 8 (2+6) yhtä monesta ottelusta.

Rangersin menestys on toistaiseksi ollut vaisumpaa, mutta erot ovat tässä vaiheessa kautta vielä pieniä. Joukkueella on kasassa 8 pistettä, otteluita on saman verran. Kaapo Kakko on viimeistellyt newyorkilaisille kaksi maalia. Peliaikaa turkulaiselle on kertynyt noin 16 minuuttia ottelua kohden.

Illan muissa otteluissa nähdään jäällä muun muassa Floridan Alexander Barkov (0+5), hyvät 3+3=6 -tehot tähän mennessä saalistanut Eetu Luostarinen ja maalitilinsä tälle kaudelle alkuviikosta avannut Anton Lundell (1+2).

Katso suorat lähetykset otteluista Viaplayn kautta.

Tässä NHL:n Prime Time -tarjonta lauantai- ja sunnuntai-illoille:

SUOSITUIMMAT