Danny paljasti Iltalehdelle, millaiset välit hänellä on Helmi Loukasmäen kanssa


Vuoden 2020 kesäkuussa Dannyn kesämökille matkusti kaunis nuori seuralainen.

Tuntematon kaunotar osoittautui saman kevään ylioppilaaksi ja samalla alkoivat huhut jopa kaksikon romanssista. Lopulta Danny paljasti, että kyseessä oli Helmi Loukasmäki, jonka musiikkineuvos oli palkannut kesätyöhön avustajakseen.

Kesäpestin jälkeen Helmi muutti asumaan Dannyn kotiin Kirkkonummelle ja kaksikko bongattiin muun muassa ravintoloissa ja ostoksilla. Viime kesänä Helmi oli jälleen Dannyn mukana mökillä, mutta ei enää työntekijänä.

– On tärkeimpiä asioita, että meistä on tullut läheisiä. Jaamme yhdessä ilot ja surut, Helmi kertoi kesäkuussa Raumalla Iltalehdelle.

Helmi on alusta lähtien liittänyt Dannyyn liittyviin Instagram-julkaisuihin sydän-emojeja, eikä se ole muuttunut, mutta nähtävästi kaksikko ei ole enää tänä syksynä ollut niin tiiviisti yhdessä.

Dannylta ilmestyy 29.10. uusi albumi Kunnioittaen, Danny, jonka julkaisutilaisuudessa hän kertoi Iltalehdelle tämän hetken väleistään Helmiin.

– Hän on hyvä ystäväni. Ei kannata viitata mihinkään parisuhdeajatteluun, sillä sellaisesta ei ole kysymys vaan ystävyydestä. Hän elää omaa elämäänsä kuten pitää, kehittää omia ideoitaan ja koulutustaan, Danny sanoi.

Alla Helmin Instagramissa julkaisemia yhteiskuvia vuoden 2020 kesäveneilystä ja joulunvietosta.

Lähde: Iltalehti

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT