Danny Seiskalle 19-vuotiaasta seuralaisestaan: ”Toivon, että tämä ihmissuhde kestäisi”


Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, on paistatellut koko kesän niin auringossa kuin otsikoissakin 19-vuotiaan Helmi Loukasmäen takia.

Kohu alkoi kesäkuun alussa, kun Seiska julkaisi kuvia Dannysta ja ”huomattavan hyvännäköisestä” mysteeriblondista, jonka musiikkineuvos kävi hakemassa Raumalta huvilalleen. Kesän aikana kaksikko bongattiin mm. veneilemässä, autoilemassa, asioilla ja syömässä ravintolassa. Romanssistakin oli spekulaatioita, kunnes Danny kertoi Loukasmäen työskentelevän D-tuotannon avustajana, ja auttavan häntä ”arkisissa askareissa”.

Elokuussa kaksikko alkoi antaa haastatteluja tekemisistään kesän aikana. Loukasmäki kertoi ottaneensa Dannyyn yhteyttä ylioppilaskirjoitustensa jälkeen. Danny palkkasi hänet tekemään ruokaa huvilaa kunnostaneille viidelle miehelle, jonka jälkeen Loukasmäki sai jatkaa töitä, hoitaen D-tuotannon ja Dannyn juoksevia asioita. Hän on toiminut huvilalla myös valokuvamallina ”Dannyn vanhan ystävän pyynnöstä” (artikkeli jatkuu kuvien alla).

https://www.instagram.com/p/CCqHokxBuk9/
View this post on Instagram

☀️ #summer#sea#happy

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on

Nyt kesäpesti on Seiskan mukaan päättymässä ja molemmat palaamassa koteihinsa, Danny Kirkkonummelle ja Loukasmäki Ilmajoelle.

Danny kertoi yhteishaastattelussa Seiskalle, että haluaisi Loukasmäen palaavan huvilalleen myös ensi kesänä.

– Toivon kyllä, että tämä ihmissuhde ja ystävyytemme kestäisi. Minulla on sellainen vika, että kiinnyn niin helposti ihmisiin. Edellinen sihteerini oli leivissäni yli 50 vuotta! Eihän sitä tiedä, vaikka Helmin elämä kulkisi vielä pääkaupunkiseudulle päin…

Danny kuvaili Loukasmäkeä Seiskalle mm. seuraavilla sanoilla: ”fiksu”, ”ihana”, ”viisas” ja ”viehättävä”.

– Lisäksi hän on vaatimaton, vetäytyvä ja taitava kanssaihminen. Mikäs sen hienompaa, Danny ihasteli.

Loukasmäellä oli myös pelkästään hyvää sanottavaa Dannysta.

– Danny on hyvä ihminen kaikille, niin sydämellinen ja mukava. Olemme kyllä tulleet tosi hyvin toimeen. Ei hänestä huonoa sanottavaa olekaan.

Danny kertoi Seiskalle järjestävänsä Loukasmäelle session Petri Kokon äänistudiolle Lahteen saadakseen selville kaunottaren musiikilliset kyvyt.

– Helmi on ollut koko elämänsä musiikin kanssa tekemisissä. Hän soittaa neljää soitinta: hanuria, pianoa, viulua ja kitaraa. Lisäksi Helmi laulaa, on laulanut myös kuorossa. On erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä Helmi ja Pete saavat yhdessä aikaan.

Danny myös hehkutti Seiskalle, että Loukasmäen saama huomio kesän aikana on ”ollut uskomatonta”, mikä voi auttaa tätä mahdollisella tulevalla artistiuralla.

Danny on seurustellut vuodesta 2016 lähtien Erika Vikmanin, 27, kanssa, mutta nykyisin he asuvat eri paikkakunnilla eivätkä ole suostuneet kommentoimaan suhteensa tilannetta.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

Lue myös: Erika Vikman ”syntisenä” uuden sinkkunsa musiikkivideolla

SUOSITUIMMAT