Danny väleistään Erika Vikmaniin: ”Pitääkö sitä enää erikseen hehkuttaa tuollaisten tapahtumien jälkeen”


Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, ja vuoden 2016 tangokuningatar  Erika Vikman, 27, ilmoittivat toissa lauantaina Instagramissa lähes viisi vuotta kestäneen parisuhteensa päättymisestä.

Erika Vikman ole kommentoinut eroa, mutta Danny on antanut asiasta useita kommentteja. Seiskan mukaan ero johtui Erika Vikmanin salasuhteesta vuonna 2019 Valkeakosken kesäteatterin Danny-musikaalissa häntä esittäneen näyttelijän Ilkka Koivulan, 54, kanssa.

Danny kertoi Seiskalle, että Vikman muuttui selvästi ”Valkeakosken tapahtumien jälkeen”. Dannyn mukaan Vikmanista tuli etäinen ja hän halusi muuttaa Tampereelle. Danny myöntyi muuttoon, mutta ei kuitenkaan nostanut ”kissaa pöydälle”, vaan jäi asiassa epätietoisuuteen.

– Kun Erika löi tänä keväänä kiinni sen oman asuntonsa, oli mielestäni selvä asia, että muutamme erilleen ja että tulee ero, Danny sanoi.

Seiska kysyi Dannylta, ovatko he vielä ystäviä.

– En tiedä, onko se enää ystävyyttä, kun erotaan. Pitääkö sitä enää erikseen hehkuttaa tuollaisten tapahtumien jälkeen, Danny puuskahti.

Danny ei kuitenkaan ole vihainen Vikmanille.

– En! Olen saanut elää pitkän elämän. Ihastumisia ja rakastumisia tulee ihmisille eri syistä. Miksi olisin vihainen siitä, että hän haluaa kokea elämässään? Tietysti olen sikäli pettynyt, etten olisi enää halunnut tässä vaiheessa elämääni syyllistyä epäilyyn.

Erika Vikman ei ole kommentoinut eroa ja kertoi maanantaina Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa, että hänen yksityiselämänsä kiinnostavuus tuntuu välillä omituiselta. Hän kuitenkin lisäsi ymmärtävänsä, että se kuuluu myös ammatin luonteeseen.

– Oma lähipiiri ja itse tiedän, mikä on totta. Kun on hyvä jengi ympärillä, maailma voi peuhata siellä kauempana, Vikman totesi Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT