Dannyn ja Helmin asumiskuviot ihmetyttävät – mitä syksyllä tapahtui?


Nyt on reilu viikko kohistu Dannyn, Helmi Loukasmäen ja Erika Vikmanin kolmiodraamasta tai vaihtoehtoisesti olemattomasta sellaisesta. Kerroimme aiemmin, että Helmi jyrisee tuoreessa Seiskassa pysyvänsä Dannyn luona ja sillä sipuli.

– Minulla ei ole ollut mitään aihetta luovuttaa paikkaani. Nyt on annettu ymmärtää, että roikkuisin täällä Kirkkonummella väkisin vasten muiden tahtoa, mutta se ei pidä paikkaansa (…) Tämä on ihan minun ja Dannyn yhteinen päätös, että olen täällä, nuori kaunotar toteaa ponnekkaasti Seiskalle.

Vielä syksyllä Danny kuitenkin puhui kaksikon yhteiselosta aivan eri tyyliin. Tuolloin ihmeteltiin, miksei Helmiä näkynyt konkarilaulajan rinnalla esimerkiksi elämäkerran julkistamistilaisuudessa tai Aikansa idolit -kiertueen lehdistötilaisuudessa.

– On siitä jonkin aikaa, kun näin Helmin viimeksi. Olemme soitelleet, Danny paljasti tuolloin Iltasanomille.

Tuoreissa lausunnoissa Helmi kuitenkin antaa ymmärtää, että hän asuu Dannyn luona ainakin osittain vakituisesti ja olisi tehnyt niin jo pidemmän aikaa.

– Olen koko ajan sanonut, että tämä Dannyn Kirkkonummen-koti on minullekin kuin toinen koti, Helmi korostaa Seiskan printtilehdessä.

Tapahtuiko siis viime syksyn aikana jotain sellaista, että Helmi alkoi jälleen viihtyä enemmän Dannyn luona, eikä kaksikon ystävyys enää ollut vain soittelun varassa?

Viime viikolla Seiska uutisoi, että Danny ja Erika Vikman oli bongattu marraskuussa käsi kädessä Pepe Willbergin konsertissa.

SUOSITUIMMAT