Dannyyn yhdistetty 19-vuotias kaunotar antoi ensimmäisen haastattelunsa – tältä hän nayttää!


Laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsaseen, 77, tänä kesänä yhdistetty 19-vuotias Helmi Loukasmäki on antanut Ilkka-Pohjalaiselle haastattelun, jossa hän kertoo kesästään Dannyn huvilalla Rauman lähistöllä.

Seiska alkoi uutisoida kesäkuun alussa Dannysta ja salaperäisestä vaaleasta kaunottaresta, ja lehti spekuloi mahdollista romanssia. Kohu ehti kasvaa suuriin mittasuhteisiin, varsinkin kun Dannyn tyttöystävä Erika Vikman, 27, asuu nykyisin Tampereella ja oli heinäkuussa ulkomailla viettämässä ”omaa lomaa”. Mystisyyttä lisäsi vielä se, että Danny ja Erika eivät myöskään ole kommentoineet lainkaan suhteensa nykytilaa. Danny on ollut yhdessä Erikan kanssa vuodesta 2016 lähtien.

Danny suostui kommentoimaan keväällä ylioppilaaksi kirjoittanutta seuralaistaan vasta heinäkuun lopulla ja kertoi Seiskalle hänen olevan D-tuotannon työntekijä, joka on auttanut häntä arkisissa askareissa kesän aikana.

Tänään julkaistussa ensimmäisessä haastattelussaan ilmajokelainen Helmi Loukasmäki kertoi Ilkka-Pohjalaiselle saaneensa Dannylta kesätyön oltuaan taannoin miehen keikalla. Loukasmäki sanoo asuvansa Dannyn huvilalla omassa asunnossa ja hoitavansa Dannyn sekä D-tuotannon asioita, esimerkiksi kirjanpitoa ja somea.

Dannysta Loukasmäellä on vain hyvää sanottavaa.

– Hän on tosi mukava. Ihana ihminen. Tulen toimeen hänen kanssaan oikein hyvin. Erimielisyyksiä meille ei ole tullut, kaunotar kertoi Ilkka-Pohjalaiselle.

Instagramissa julkaisemissaan Dannyn mökillä otetuissa kuvissa Loukasmäki on tuonut esille onnellisuuttaan ja rohkeutta tehdä muutos elämässään. Yhdessä kuvassa hän poseeraa mustassa iltapuvussa kesämaisemissa ja kuvan aihetunnisteissa lukee mm. ”onnellinen”.

– Ihana viikko takana!🤍 Nyt rentoudun viikonlopun merituulen hemmottelemana✨, kaunotar kirjoittaa kuvatekstissä.

Alla Helmi Loukasmäen Instagram-kuvia.

https://www.instagram.com/p/CCqHokxBuk9/
https://www.instagram.com/p/CC6HSB6By-o/

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT