David Hasselhoff täytti 70 vuotta, juhli Baywatch-tähtien kanssa – tältä he näyttävät nyt


Legendaarinen näyttelijä David Hasselhoff juhli pyöreitä syntymäpäiviään 17.7.2022 riemukkaissa merkeissä Baywatch-sarjassa tapaamiensa näyttelijäkollegoiden kanssa.

Baywatch-sarjaa esitettiin kaikkiaan 11 kauden ajan. Juhlissa oli mukana muun muassa Kelly Packard, 47, Parker Stevenson, 70, David Chokachi, 54 ja Jeremy Jackson, 41.

– Hyvää syntymäpäivää miehelle, myytille ja legendalle! Yksi minun sankareistani täytti tänään 70 vuotta! En ole koskaan tavannut anteliaampaa, ystävällisempää ja lahjakkaampaa miestä! Olen niin iloinen, että voimme juhlia kanssasi! Ja kuten aina, oli mukava nähdä kaikki näyttelijätoverini ja ystäväni, Packard hehkuttaa julkaistujen kuvien yhteydessä.

– Oli hienoa juhlia David Hasselhoffin 70-vuotispäivää. Hän on niin upea ihminen ja hänellä on niin paljon rakkautta maailmaa kohtaan. Olen päässyt jakamaan niin hienoja seikkailuja tämän miehen kanssa. Paljon rakkautta, tunnelmoi Chokachi Instagramissa.

– Hyvää syntymäpäivää David Hasselhoff. Minun televisioisäni. Minun lapsuuteni idoli. Hän on minun näyttely/musiikki/showmies -mentorini ja rakas ystäväni sekä isoveljeni. Hyvää 70-vuotispäivää sinä komea legenda. Kiitos kun olet tuonut ystäviämme yhteen monien vuosien ajan ja tulet tekemään niin vielä monien vuosien ajan, Jackson ihailee taannoisen Ritari Ässä -tv-sarjan päähahmoa.

Salamavalojen räiskeessä klovni kohottaa tunnelmaa, eikä kolmikerroksinen kakkukaan näytä lainkaan hassummalta.

Lähde: Instagram
Ylin kuva: Wikimedia Commons

SUOSITUIMMAT