Driftingiä ja laatuaikaa pojan kanssa!


Mulla on lasten kanssa aina tapana tehdä vuorotellen ihan kahdenkeskeisiä reissuja missä saadaan viettää säännöllisesti ihan kahdenkeskistä laatuaikaa. Tytön kanssa kävimme viimeksi Järvisydämessä ja Haikon Kartanossa rentoutumassa, joten nyt olikin vuorostaan pojan vuoro.

Koska meillä nykyään puhutaan vaan rekoista ja basureista, päätin viikonloppuna yllättää pojan viemällä hänet Seinäjoen Ideaparkiin Drift & Truckshowhun. Voi sitä pienen pojan iloa ja riemua kun päästiin perille ja kaikki hänen fanittamat rekat oli nyt siinä hänen edessään. Ja että niihin pääsi vielä sisälle kuvaamaan ja painamaan torvia!

Koska olen ikäni työskennellyt moottoriurheilun parissa eri tapahtumissa mm. grid girl-varikkotyttönä, oli paikalla paljon myös racing-tuttuja, joita olikin tosi kiva pitkästä aikaa nähdä ja kappas, pitkästä aikaa pääsin myös drifting-kyytiin.

Kiitos viikonlopun adrenaliinista Jukka Kilpiselle! Olihan se drifting just niin mahtavaa kuin muistinkin.

Päivä piti sisällään myös helikopterilennätystä, mikä oli mieluinen yllätys pojalle. Viikonlopulle sattui todella kaunis sää, joten olikin mukavaa ihastella Seinäjoen kauniita maisemia lintuperspektiivistä.

Jos kaipaat päivääsi ripauksen jotain spesiaalia, tutustu helikopterilennätyksiin lisää osoitteessa www.procopter.fi ja seuraa instagramissa @helikopterilennatys

Vahva suositus ja myös aivan loistava aineeton lahjaidea!

Extreme-ohjelmien jälkeen palattiinkin takaisin rekkojen luokse. Niitä ihasteltiin ja kuvattiin koko päivä. Välillä käytiin syömässä ja nopeasti piti palata takaisin. Myös palkintojen jaot oli tärkeä ohjelmanumero, joka piti päästä näkemään. Viikonloppu mentiin täysin pojan ehdoilla.

Majoituimme Seinäjoella. Sokos hotelli Laukes piti meistä erittäin hyvää huolta. Huoneessa meitä odotti ihana yllätyslahja ja palvelu oli kaikinpuolin loistavaa. Hotellilla oli myös perinteisiä lautapelejä, mitä tykätään molempien lasten kanssa tosi paljon kotonakin aina pelata ja pelattiinkin illalla ja vielä aamulla kimbleä, tornipeliä sekä Unoa, joka otettiin kotoa reissuun mukaan.

Illalla mentiin saippuakupla sotaa ja naurettiin vatsalihakset kipeiksi. Kiitos vielä hotelli Lakeus ja ystävällinen henkilökunta erittäin hyvästä huolenpidosta. Suosittelen lämpimästi jos yövyt Seinäjoella.

Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja nautittiin kiireetön aamiainen, jonka jälkeen oli vielä nähtävä rekat. Onneksi sää suosi ja itse sain nauttia auringosta sillä välin kun poika ikuisti rekkoja. Ei ollut mihinkään kiire. Käytiin vielä päivän päätteeksi Duudsonien parkissa, sushilla ja illaksi ajettiin takaisin Tampereelle.

Meillä on Jaken kanssa tapana aina ennen nukkumaanmenoa keksiä kolme asiaa mistä molemmat on kuluneessa päivässä erityisen kiitollisia.

Pojan kiitollisuuslista olikin viikonlopulta erityisen pitkä. Oli kuulemma ”maailman paras päivä kun näki kaikki hienoimmat rekat ja sai painaa niiden torvia”. Liikuttavaa miten pienistä asioista pienen ihmisen onni lopulta koostuu. Mutta aivan kuten lapsilla, yleensä myös meillä aikuisillakin.

Kaikille rekkamiehille vielä erityiskiitos kuinka upeasti huomioitte teidän pienet rekkafaninne. Rekkajulisteet ja rekkakortit on viikonlopulta tärkeitä aarteita, joita nyt vaalitaan ja esitellään ylpeänä ja videot rekkojen hyteistä on katsottu jälkikäteen moneen kertaan ja etenkin kuinka on saatu painaa rekkojen kaasupoljinta ja torvia.

Pieniä, mutta niin isoja asioita pienelle ihmiselle ja äidin sydäntä lämmittää nähdä kuinka onnelliseksi tällainen viikonloppu voikaan pienen rekkafanin tehdä. Taisin oppia itsekin rekoista tänä viikonloppuna yhtä ja toista.

Nämä lasten kanssa vietetyt kahdenkeskiset minilomat on aina ihan parasta laatuaikaa ja välillä tekee hyvää katkaista normi arki ja heittäytyä täysillä mukaan siihen lapsen maailmaan.

Aikoinaan mm. jonotin tyttären kanssa hänen fanittamansa One Directionin konserttiin kokonaisen päivän, jotta tyttö pääsi eturiviin ja välillä voi heittäytyä koko viikonlopuksi rekkojen pariin. Kun poistuu omalta mukavuusalueeltaan, pääsee katsomaan maailmaa lapsensa silmin ja se jos mikä on palkitsevaa.

Elämä on lyhyt. Nauttikaa siitä niiden rakkaimpienne kanssa. Rakkautta kaikille tähän viikkoon!

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

Kuvat ja videot: Hennan kotialbumi

Drifting kuva: Kilpinen Jukka/Jenny Viitanen Photography

Outfits: Fiorebels

SUOSITUIMMAT