Elena Vikström kertoo, miksi toi itsemurhayrityksensä julkisuuteen


Julkkiskaunotar Elena Vikström joutui tällä viikolla sairaalaan otettuaan yliannostuksen lääkkeitä. Hän totesi Instagramin stories-osastossa kokeneensa keskiviikkoiltana, ettei ”hän enää jaksa”. Kaikeksi onneksi Elenan äiti ehti soittaa tyttärensä asunnolle ajoissa ambulanssin, kun ei saanut tähän yhteyttä.

Sukupuolensa korjannut Elena on kertonut kuulumisiaan psykiatriselta osastolta Instagramissa väsymyksestä huolimatta. Tänään nainen avasi syitä sille, miksi hän haluaa olla avoin tässäkin asiassa.

Elena kokee, että julkkikset antavat elämästään teennäisen täydellisen kuvan somessa. Tämä lisää hänen mielestään entisestään masennuksesta ja ahdistuksesta kärsivien epäonnistumisen tunnetta.

– Haluan kertoa teille, että kenenkään elämä ei ole täydellistä, joidenkin teeskentelijöiden elämä on vain täysin kiillotettua some-elämää ja siellä kulisseissa voidaan myös pahoin.

Elena toteaa myös kaiketi itsekin vaikuttavansa somessa aina iloiselta ja hymyileväiseltä. Nainen kuitenkin toteaa kantavansa mukanaan asioita, jotka eivät päälle päin näy.

– Olen surullinen, koska olen kokenut elämässäni hyvin paljon enemmän rankkoja asioita kuin keskivertoihminen. Välillä päiväni ovat taistelua, että pääsen sängystä ylös ja ulos asunnosta.

Elena kehottaakin kaikkia kysymään ystäviltään vilpittömästi, mitä näille kuuluu. Vaikka kaikki näyttäisi päälle päin olevan kunnossa, taustalla voi olla suuriakin ongelmia.

Koko kirjoitus alla.

View this post on Instagram

Mielenterveys ei ole mikään leikinasia. Rakastakaa ystäviänne ja kysykää välillä mitä kuuluu, ei jenkkityyliin mitä kuuluu, vaan mitä oikeasti ”kuuluu”. Vaikka ihminen voisi henkisesti huonosti se ei välttämättä näy päällepäin. Kuten minun tapauksessani olen aina iloinen ja hymyileväinen ihminen mutta silti olen nyt täällä osastolla itsemurhayrityksen johdosta. Olen surullinen koska olen kokenut elämässäni hyvin paljon enemmän rankkoja asioita kuin keskiverto ihminen. Välillä päiväni ovat taistelua että pääsen sängystä ylös ja ulos asunnosta. Välillä on toki helpompia ajanjaksoja. Halusin jakaa tämän että muutkin ihmiset jotka ehkä kokeneet samanlaisia hetkiä tietävät etteivät ole yksin. Olen julkisuudessa ja elämäni voi joskus näyttää ”täydelliseltä” mutta sitä se ei ole. Mun mielestä julkisuuden henkilöiltä ja somepersoonilta keitä seuraa tuhannet nuoret on suorastaan vastuutonta näyttää ja tuputtaa heille sitä täydellistä some elämää missä kaikki on aina kiillotettua ja mitään ongelmia ei ole. Sehän lisää sellaisten ihmisten tunnetta epäonnistumisesta kenellä on masennusta ja ahdistusta kun he tuntevat olevansa vieläkin epäonnidtuneempia kun katsovat näiden kiillottajien somea. Haluan kertoa teille että KENENKÄÄN elämä EI ole TÄYDELLISTÄ, joidenkin teeskentelijöiden elämä on vain täysin kiillotettua some-elämää ja siellä kulisseissa voidaan myös pahoin. —————————————————————— Kysynpä teiltäkin vielä kysymyksen, onko kiillotettu some terveellistä ihmisille (etenkin nuorille jotka eivät välttämättä vielä osaa suodattaa) jossa näkee aina vain täydellistä elämää ilman pienintäkään vastoinkäymistä tai murhetta? ———————————————————————#mietteitä #mielenterveys #ystävät❤️ #tuki #erilaisuus #yhdenvertaisuus #vastuullisuus #masennus #ahdistus #some #teeskentely #maisatorppa #edesvastuutontaelämää #sofiaruusila #kiillotettu #fakepeople #notreallife

A post shared by ELENA VIKSTRÖM 👑💍💄👠 (@elenavikstrom) on

SUOSITUIMMAT