Ellen Jokikunnas julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa: ”Hymyilimme reissussa autuaan tietämättöminä”


Yksityiselämäänsä tarkoin vuosikaudet varjellut radio- ja tv-juontaja Ellen Jokikunnas, 44, on nyt tehnyt poikkeuksen ja julkaissut Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa miehensä Jarin kanssa.

Kuvassa pariskunta nauttii olostaan vuoden 2019 helmikuussa eksoottisen lomakohteen rantamaisemissa. Kuvatekstissä Jokikunnas kertoo parin adoptioprosessista, joka on kestänyt jo 3 vuotta ja 4 kuukautta. Kuvan ottamisen aikoihin heidät oli tietämättään hyväksytty adoptiojonoon.

– Kaksi vuotta sitten tänään hymyilimme reissussa autuaan tietämättöminä, että samaan aikaan meidät oli juuri hyväksytty adoptiojonoon. 💛

Jokikunnas kehaisee samalla myös miestään.

– Ja tuon ihanan, hullun ja hauskan miehen kanssa olemme kulkeneet yhteistä matkaa kohta 11 vuotta. 💛💛💛

Jokikunnas erosi kihlatustaan, radio- ja tv-juontaja Jone Nikulasta, vuonna 2010 ja seuraavana vuonna alkoi avoliitto Jarin kanssa. Vuonna 2017 pariskunta meni naimisiin yksityistilaisuutena pidetyissä juhlissa.

Jokikunnas kertoi toukokuussa 2019 ensimmäistä kertaa avoimesti lapsettomuudestaan Anna-lehden haastattelussa. Hän kertoi käyneensä hedelmöityshoidoissa 6,5 vuoden ajan, mutta alkionsiirtoyritykset epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen koeputkihedelmöitysyrityksissä.

– Minulla todettiin molempien munanjohtimien tukos. Umpisuoleni leikattiin, kun olin teini-ikäinen, ja munatorveni ovat saattaneet vaurioitua leikkauksen yhteydessä. Mutta se voi olla synnynnäistäkin. Syytä ei varmuudella voi tietää, Jokikunnas kertoi Anna-lehdelle.

Alla Ellen Jokikunnaksen kuvajulkaisu. Toisen kuvan saa näkyviin painamalla nuolta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT