Ensitreffit-Miikan pettymykset jatkuvat: ”Kaikista kamalinta mitä toiselle voi tehdä”


Viime Ensitreffit alttarilla -kaudella Miika joutui pettymään, kun avioliitto Tuulan kanssa ajatui karille ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Tuoreen Instagram-julkaisun perusteella Miika on jatkanut elämänsä rakkauden etsimistä, mutta asiat eivät ole edenneet toivotusti.

– Koen että nykypäivänä on hyvin haasteellista, ellei jopa mahdotonta, löytää loppuelämän kumppania nykymuotoisessa deittailukulttuurissa, Miika toteaa.

– Teknologia mahdollistaa sen ettei ihmisiä uskalleta enää kohdata aidosti tai pelätään toisen tunnereaktioita, tämä heijastuu ghostaamisena. Olisi aidosti kiva, jos uskallettaisiin puhua ihmisille suoraan, mitä tuntee tai mitkä fiilikset treffeistä jäi. Kaikista kamalinta mitä toiselle voi tehdä, on jättää viesti luetulle eikä enää pitää tähän mitään yhteyttä eli ghostata, Miika jatkaa.

Hän toivookin, että jokainen sovelluksien käyttäjä uhraisi aikaansa edes verran, että lähettäisi viestin, jossa kertoisi keskustelun tulleen päätökseensä.

Kaikesta huolimatta Miika ei ole menettänyt toivoaan.

– Haluan silti romanttisesti uskoa siihen, että jokaiselle meistä on ainakin se yksi hyvä tyyppi tuolla jossain, mutta hänen löytämisessään voi vain kestää. 

SUOSITUIMMAT