Eturivin artistit palasivat keikkalavoille – tässä Helsingin Suvilahden ohjelmisto ja turvaohjeet


Helsingin Suvilahdessa viime viikolla alkanut ja koko kesäkuun ajan jatkuva Suvilahti Summer -tapahtumasarja on käynnistynyt hyväntuulisissa merkeissä. Ensimmäisellä järjestysviikolla kävijät pääsivät nauttimaan auringossa kylpeneellä Energiakentällä monipuolisesta ohjelmasta elokuvanäytöksestä karaokeen. Suuren kysynnän ja loppuunmyytyjen keikkojen vuoksi ohjelmistoa on nyt täydennetty Olavi Uusivirta Duon ja Jesse Markinin lisäkeikoilla sekä uudella sisällöllä.

Yleisötapahtumille on viime kuukausien aikana ollut selkeästi kysyntää. Suvilahdessa lauantaina keikkaillut Maustetytöt sai nimittäin esiintyä uuden singlensä kera loppuunmyydylle yleisölle. Viime viikon sisällöistä myös Anssi Kelan ja Knipin tähdittämät tapahtumat vetivät livemusiikin pariin lähes täydet kentälliset. Pöydät ovat loppumassa kesken myös hurjaa livemainetta keränneen Ursus Factoryn kohdalla keskiviikkona 18. kesäkuuta.

Elävän musiikin ilotulitus jatkuu juhannuksen jälkeen. Olavi Uusivirran duo-keikkojen sekä Jesse Markinin lisäksi Suvilahti Summerissa nähdään tuplaplatinaa jo esikoislevyllään saavuttanut Ida Paul & Kalle Lindroth -kaksikko. Hieno lisäys on myös Tuomari Nurmion tähdittämä ilta, jolloin ensin näytetään hänenkin esittämällä roolihahmollaan höystetty Aki Kaurismäen kulttiklassikkoelokuva Calamari Union ja sen jälkeen Dumari esiintyy itse livekeikalla.

Kesäkuun loppua kohti mennessä ohjelmatarjonta laajenee entisestään. Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on maanantaina 22. kesäkuuta järjestettävä ikärajaton TubeStar Show, jossa suositut tubettajat Elisa Malik, Joona Hellman sekä Nelli Orell vetävät osallistujille erilaisia haasteita. Bruce Springsteenin tuoreimmasta Western Stars -pitkäsoitosta näytetään puolestaan samanniminen elokuvamainen versio sunnuntaina 28. kesäkuuta.

Helsingin kaupunki tarjoaa ikärajatonta ilmaisohjelmaa lapsiperheille suunnatun leffapäivän muodossa 21.6. Tuolloin Suvilahden massiivisella LED-screenillä näytetään tämän kevään uutuudet, Shrek-elokuvien tekijöiden tuore animaatio Koiranpäivät (alkup. Trouble) sekä Sinikka ja Tiina Nopolan suosittuun kirjasarjaan perustuva Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen. Helsingin kaupungin tarjoamiin ilmaistapahtumiin lukeutuu myös lauantaina 27. kesäkuuta toteutettava Helsinki Liikkuu -aamujumppa.

Tapahtumasarja toteutetaan tämän hetken viranomaisohjeistuksen mukaisesti turvallisuutta noudattaen. Tapahtuma-alueella on 2-6 hengen seurueille tarkoitetut pöytä- ja tuolisetit, joissa ihmiset istuvat omissa seurueissaan. Pöytäseurueet on erotettu toisistaan turvavälein.

Uudet lisäykset ohjelmistoon

Su 21/6 Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuvanäytös
Su 21/6 Koiranpäivät-elokuvanäytös (dubattu suomeksi)
Ma 22/6 TubeStar Show
Ti 23/6 Tuomari Nurmio live + Calamari Union -elokuvanäytös
Ke 24/6 Edumania-elokuva + Edumania Holiday Special
La 27/6 Helsinki Liikkuu -aamujumppa
La 27/6 Olavi Uusivirta Duo live -lisäkeikka
Su 28/6 Bruce Springsteen: Western Stars -elokuvanäytös
Ma 29/6 Jesse Markin live -lisäkeikka
Ti 30/6 Ida Paul & Kalle Lindroth live

Tarkemmat aikataulut ja koko ohjelma löytyvät osoitteesta suvilahtisummer.fi.

Tapahtuman turvallisuus

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on erittäin tärkeää. Noudatamme tämänhetkisiä turvallisuusohjeita varmistaaksemme turvallisen tapahtumakokemuksen. Tapahtuman äänentoistoa on muokattu turvallisuus silmällä pitäen. Yleisöä ohjeistetaan ja heitä pyydetään noudattamaan hygieniaohjeistuksia. Tapahtumaan ei saa saapua koronavirusoireisena tai muutoin sairaana. Viranomaisohjeistuksen mukaan riskiryhmiin kuuluvia suositellaan välttämään yleisötapahtumia. Lisätietoja tapahtuman järjestelyistä löydät osoitteesta suvilahtisummer.fi.

Ruoka- ja juomatarjoilu

Suosittelemme, että lipunostajat tilaavat lähitoimijoiden tuotteita sisältävän piknik-paketin etukäteen osoitteesta suvilahtisummer.fi. Tapahtumapaikan ruoka- ja juomapisteillä noudatetaan turvallisuusvälejä sekä tehostettua hygieniaa. Alueelle ei voi tuoda omia ruokia tai juomia.

Tapahtuma

Suvilahti Summer 11.-30.6.2020
Suvilahti, Helsinki
Tapahtumat ovat K-18, lukuunottamatta Helsingin kaupungin ilmaistapahtumia ja TubeStar Show´ta.

Liput

Myynnissä Ticketmasterissa
Hinnat tapahtumasta riippuen alkaen 12 € palvelumaksuineen (min. 2 lippua), lukuun ottamatta ikärajattomia Helsingin kaupungin ilmaistapahtumia. Helsingin kaupungin ilmaistapahtumien liput löydät osoitteesta suvilahtisummer.fi.

Liput ostetaan pöytäkunnittain. Myynnissä on 2-6 henkilön pöytiä. Liput myynnissä ennakkoon sekä tapahtumien aikana Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippuja ei voi ostaa tapahtumapaikalta.

Suvilahti Summerin toteuttavat Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumia ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA sekä Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT