Eva Wahlströmin toiminta järkyttää – istutti lapsensa kuumalle liedelle


Eva Wahlström julkaisi Instagramin stories-osiossa pari päivää sitten videon, joka sai lukuisat seuraajat hätkähtämään. Ex-nyrkkeilijän Elia-poika istuu siinä kuuman lieden reunalla ja sekoittelee ruokaa. Yhdellä levyllä näkyy kiehuvaa vettä ja toisella jauhelihakastiketta.

– Mä ihailen Eva Wahlströmiä, mutta nyt viimeisin instastory aiheutti kauhun väreitä. Tietty minkä pienenä oppii sen vanhana taitaa, eräs Evan seuraaja kirjoittaa Jodelissa.

– Mä yleensä skippaan sujuvasti kaikki lapsia sisältävät storyt ohi, mutta tää oli niin hämmentävä, et oli pakko palata takas katsoo, et mitä he***iä oikeen tapahtuu, toinen kauhistelee.

Seuraavana päivänä Eva kiirehti kommentoimaan huomiota herättänyttä kokkaustuokiota. Hän kertoi, että kyseessä on heidän perheessään niin tavallinen tapa, ettei hän edes kiinnitä asiaan huomiota.

– Ymmärrän, että näytti hämmentävältä. Elia on supertarkka ja varovainen, kun tulee tollasiin asioihin ja totta kai vanhempi on aina vieressä katsomassa ja ennakoimassa tilannetta, Eva täsmentää.

SUOSITUIMMAT