Faninsa hämmästyttäneen Sannin avopuoliso Shirly Karvinen teki yllättävän päätöksen: ”Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen”


Radiokanava Basson aamujuontajana toimiva vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen, 29, teki eilen Instagramissa ilmoituksen, joka yllätti monet.

Karvinen nimittäin kertoi tämän päivän olevan hänen viimeinen työpäivänsä pitkään aikaan, sillä hän jää pois radiosta pitkälle lomalle.

– BASSO ❤️ Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen vaikka iloinen asia onkin.

– Samanlainen haikeus kuin kouluaikoina kesäloman alussa, nimittäin huomisen jälkeen jään pidemmälle lomalle radiosta. Oon viiden vuoden ajan herännyt tekemään aamulähetyksiä joka päivä vaihtuvien prokkiksien ja muun ohella.

Karvinen kertoo tarvitsevansa nyt pidemmän loman.

– Rakastan radiota ja sen tekemistä niin paljon, mutta parin viime vuoden ajan on noussut haave pidemmästä vapaasta. Oon aina siirtänyt sitä eteenpäin ajatuksella, että katotaan ensi vuonna tai ihan viimeistään parin vuoden päästä. Nyt keväällä tuli kuitenkin ajatus, että entä jos se aika olis nyt. Oon ihminen joka keksii miljoona syytä miksi tauon paikka ei oo muka just nyt ok vaikka fakta on se, ettei työt ikinä lopu tekemällä eikä kiire tee musta ihmisenä yhtään arvokkaampaa (päinvastoin). Joten huomenna mä aloitan kesäloman radiosta ja katon, että miltä se elämä voikaan tuntua ilman univelkaa tai maistuuko se aamukahvi erilaiselta omalta kotisohvalta nautittuna. ☕️🥰

Lopuksi Karvinen kiittää työkavereitaan sekä kanavapäällikköä luvasta saada toteuttaa haaveensa. Hän kertoo palaavansa takaisin radioaalloille syksyllä.

Shirly Karvinen on toiminut radiojuontajana myös SuomiRock- ja Kiss-kanavilla. Televisiossa hän on juontanut Love Island Suomi -ohjelmaa ja on osallistunut Tanssii Tähtien Kanssa– sekä Selviytyjät Suomi -kilpailuihin, joista jälkimmäisen hän voitti viime syksynä.

Alla Shirly Karvisen Instagram-julkaisu.

Myös Sanni yllätti

Myös Karvisen avopuoliso, laulaja-lauluntekijä Sanni, 29, hämmensi fanejaan tekemällä yllättävän Instagram-julkaisun. Hän on nimittäin työstänyt viidettä albumiaan jo kahden vuoden ajan ja kappaleitakin on kertynyt runsaasti, mutta hän ilmoitti, että levyä ei julkaistakaan, koska hän on elänyt kappaleiden kertomien asioiden yli ja nyt ne tuntuvat hänelle vierailta. Kasassa on kuitenkin viisi hänelle tärkeää kappaletta, jotka hän julkaisee perjantaina 3.6. Kesken-nimisellä EP-levyllä.

Alla Sannin Instagram-julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT