Filippiiniläisvankilaan teljetty missi Maria Mustonen pyrkii Espoon kaupunginvaltuustoon


Nykyään Espoossa asuva Maria Mustonen tuli julkisuuteen osallistuttuaan Miss Helsinki -kilpailuun. Vuonna 2017 kaunotar joutui karmeaan tilanteeseen. Luksuselämään Filippiineillä tottunut Maria pidätettiin huumeratsian yhteydessä.

Hän oli tuolloin sikäläisen huumekauppiaan luona vieraana. Poliisit löysivät asunnosta kovan luokan huumeita sekä aseita. Myös Maria pidätettiin huumekaupasta epäiltynä. Hän joutui odottamaan oikeudenkäyntiä vankilassa rankoissa oloissa yli vuoden.

Maria pääsi takaisiin Suomeen onnekkaan sattuman ansiosta. Seiska tietää kertoa, että huumepoliisin edustaja ei saapunut oikeudenkäyntiin, jonka vuoksi Maria vapautettiin toistaiseksi kaikista syytteistä.

Näyttävä nainen on viettänyt paluunsa jälkeen hiljaiseloa niin somessa kuin julkisuudessakin.

– Olen ollut hiljaa sosiaalisessa mediassa viimeiset pari vuotta, koska olen koittanut saada kadonutta aikaa takaisin. Olen tehnyt töitä, opiskellut, urheillut ja viettänyt aikaa perheeni kanssa, Maria kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Hän kertoo työskentelevänsä yrittäjänä ja korona-ajan olleen myös hänelle haastava. Vaikeudet ovat sytyttäneet halun ajaa yrittäjien asiaa. Niinpä Maria on päättänyt asettua ehdolle Espoon kuntavaaleissa Kokoomuksen listoilta.

Koko päivitys alla.

SUOSITUIMMAT