Hätäpuhelu julki: Sekava Niko Ranta-aho lähti kadulle veitsi kädessä – kuuntele Seiskan linkistä


Räppäri Williamia eli Ville Virtasta, 25, syytetään rahanpesurikoksesta. Syytteen mukaan William yritti kuljettaa viime kesäkuussa 10 000 euroa laitonta rahaa Espanjassa asuvalle huumepomolle. Kyseiseen kuvioon liittyvän epäillyn huumeliigan toimintaa käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Seiska on selvittänyt, että Virtasella on kytkös Katiska-huumevyyhdistä tuomiota istuvaan Niko Ranta-ahoon. Lehden mukaan kaksikko oli tiiviisti tekemisissä kesällä 2020, jolloin Ranta-aho oli vapaalla jalalla päästyään pois tutkintavankeudesta.

Seiska on hankkinut käsiinsä hätäkeskuspuhelutallenteen, joka on tullut julkiseksi Katiska-oikeudenkäynnin myötä. Siitä käy ilmi, että Ranta-aho ja Virtanen ovat istuneet yhdessä iltaa Helsingin keskustassa Ranta-ahon asunnolla. Lisäksi paikalla on ollut kaksi naista.

Illan aikana on syntynyt erikoinen episodi, koska Ranta-aho on epäillyt toisen naisen kuvanneen häntä salaa. Sen seurauksena Ranta-aho on naisten mukaan ottanut heidän puhelimensa ja lähtenyt asunnosta veitsi kädessä. Virtanen on lähtenyt miehen perään ja kieltänyt naisia tulemasta mukaan. Hätääntyneet naiset päätyivät soittamaan hätäkeskukseen asunnosta löytämällään puhelimella. He kuvailivat Ranta-ahon olevan sekaisin, koska tämä ei ollut kuulemma nukkunut kahteen päivään.

Kuuntele erikoinen hätäkeskuspuhelu Seiskan sivuilta.

SUOSITUIMMAT