Helmi Loukasmäki, 19, iloitsee Dannyn, 77, yllätyksestä – ”Oli hyvät kyydit!”


Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen ja laulaja Erika Vikman, 27, ilmoittivat viikonloppuna yhdessä eronneensa. Ilmoitus tehtiin molempien allekirjoittamana Vikmanin Instagram-tilillä.

Pariskunta oli asunut jo pitkään erillään ja Danny palkkasi kesäksi huvilalleen nuoren kauniin avustajan, viime kevään ylioppilaan Helmi Loukasmäen, 19, hoitamaan ”arkisia askareita”.

Danny ja Loukasmäki antoivat muutama viikko sitten Seiskalle yhteishaastattelun, jossa he kehuivat vuolaasti toisiaan ja sanoivat yhteisen kesän menneen oikein hienosti. Seiska oli kesän aikana spekuloinut kaksikon mahdollisella romanssilla, mutta molemmat vakuuttivat, että kyseessä oli työnantajan ja työntekijän välinen suhde.

Loukasmäki kertoi lehdelle nauttineensa olostaan kesän aikana. Kaksikko kävi työn lisäksi mm. yhteisillä auto- ja veneajeluilla sekä ravintolassa.

Viimeisenä yllätyksenä kesän päätteeksi Danny järjesti nuorelle kaunottarelle ajelun vanhan ystävänsä Rolls-Roycella.

– Oli hyvät kyydit ja hieno auto! Kyllä se käänsi katseita Raumalla. Oloni takapenkillä oli filmitähtimäinen, Helmi kehui Seiskalle.

Loukasmäki jatkoi, että ajelun jälkeen kaksikko vietti huvilalla vielä yhteisen viikonlopun, jolloin he kävivät veneilemässä, laittoivat paikkoja kuntoon ja valmistelivat huvilaa talveksi.

– Koko kesä on ollut aivan ikimuistoinen, hän huokaili.

Loukasmäki palasi kotiinsa Ilmajoelle pari viikkoa sitten ja julkaisi kuvan veneajelulta sydämen kera.

– Kiitos Rauma, oli ihana kesä!💖

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT