Henna Kalinainen, 34, puhuu elämäntapamuutoksestaan – näin hänen ulkonäkönsä on muuttunut


Henna Kalinainen on päättänyt ottaa itseään niskasta kiinni ja tähtää elämäntapamuutokseen muun muassa terveytensä ja hyvinvointinsa kohentamiseksi. Isoimpina motivaattoreina toimivat oma perhe ja rakas puoliso.

Taannoin Kalinainen tuli aikoinaan tutuksi muun muassa Big Brother -sarjan osallistujana ja Gossip Moms Suomi -ohjelman podcast-juontajana. Näiden tapahtumien jälkeen on moni asia muuttunut. Suomalaisjulkkiksen perheeseen kuuluu pieni lapsi ja Jarkko-puoliso, joka auttaa Hennaa elämäntapamuutoksen toteuttamisessa.

Tuoreessa Instagram-julkaisussa Kalinainen poseeraa Jarkon kanssa kuntosalilla. Treeni on näyttänyt tuoneen paljon iloa arkeen, sillä hymyä riittää.

– Elämäntapamuutos startattu 💪, fiilis 10/10. Kiva, kun pääsee yhdessäkin treenaamaan, koska lapsiparkki. Meillä on nyt yhteinen rapakuntoisten treeniohjelma 😂, kirjoittaa Henna nauravan hymiön kera.

Tavoitteiden onnistumista tarkistellaan joulukuussa, Jarkon juhlapäivänä. Tuolloin Hennan rakas juhlii 50-vuotissyntymäpäiväänsä.

– Ensimmäinen tavote joulukuulle Jarkon viiskymppisille, että isi elämän kunnossa 50.v ❤️ mä sitten siinä sivussa voin toivottavasti hitusen paremmin myös 🤗, Henna jatkaa julkaisussaan.

Samalla Henna esittää seuraajilleen toiveikkaan kysymyksen:

– Mitä luulette, hoituuko homma tällä kertaa?

Kommenttikenttä on täynnä kannustavia ja motivaatiota herättäviä viestejä, sillä monesti asioiden myöntäminen itselleen ja tuumasta toimeen ryhtyminen on yhtä kuin lupaava alku. Yksi kommentoija kuitenkin muistuttaa haavoittuvuudesta.

– Jos on luovuttaja niin ei. Jos on tosissaan niin kyllä. Helpolla ei pääse.

Liikunnan lisääminen on yleensä paras tie, sillä esimerkiksi Ozempic-laihdutuslääkettä aiemmin kokeillut Henna ei saanut toivottuja tuloksia terveyttään kohentaakseen.

Alla olevaan kuvaan voi tiivistää monta tavoitetta, joiden vuoksi elämäntapamuutos kannattaa.

Nykyisin Henna toimii Mamma Mia -nimisen podcast-ohjelman emäntänä yhdessä somepersoona Vilma Karjalaisen kanssa.

Kuvat: Instagram / Henna Kalinainen

SUOSITUIMMAT