Hölskyvän seitipaketin mysteeri selvisi – katso kuva!


Kaikkihan sen tietävät, että kuluttajia höynäytetään pienentämällä vaivihkaa pakkauskokoja. Eli hinta pysyy samana, mutta esimerkiksi 200 gramman pakkauksessa onkin yhtäkkiä vain 170 grammaa tavaraa.

Nyt Hallootan toimitukseen on ottanut yhteyttä henkilö, joka pitää kokemaansa lajinsa tyrmistyttävimpänä tähän mennessä.

– Ostin Pirkan seitipaketin, jossa on aina ollut neljä seitipalaa. Kun ryhdyin avaamaan pakettia, ihmettelin sen kummallista hölskymistä, seitishoppailija selostaa.

Syy erikoiseen hölskymiseen oli selvinnyt paketin auettua: sisällä olikin vain kolme kalanpalaa.

– Olin jo syöksymässä nettiin tekemään Keskolle reklamaatiota. Ajattelin, että on tietenkin tapahtunut pakkausvirhe linjastolla. Näin jo silmissäni, kuinka minulle lähetetään hyvityksenä kymmenen pakettia seitiä, jotka sitten sulavat ja haisevat paikallisen K-Marketin pakettiautomaatissa, ostaja naureskelee.

Niin pitkälle ei kuitenkaan tarvinnut mennä, että olisi täytynyt ryhtyä miettimään selitystä K-kauppiaalle hajuongelmaan liittyen.

– Hyvityshuumasta rauhoituttuani katsoin pakettia tarkemmin. Siinä luki ihan selvällä suomenkielellä, että paketissa on vain kolme seitipalaa. En ole kyllä tällaiseen ennen törmännyt, että selvästi neljän kappaleen paketissa on vain kolme palasta.

– Milloinkohan leipäpussissa on vain puolikas leipä, vaikka kokonainenkin olisi siihen mahtunut ja pirun pienellä präntti 1/2, seitiä ostanut sivaltaja kettuilee.

Katso kuva erehdyttävästi neljän palan paketilta näyttävästä pakkauksesta alta.

SUOSITUIMMAT